Στην κόντρα του με τον υπουργό Πολιτικής Προστασίας, Βασίλη Κικίλια, αναφέρθηκε ο δημοσιογράφος και πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μπάμπης Παπαδημητρίου, μιλώντας την Κυριακή (05/11) στο OPEN.

«Δεν έχω ακούσει υπουργό να μιλά τόσο απαίσια» είπε για τον Βασίλη Κικίλια ο δημοσιογράφος και πρώην βουλευτής της ΝΔ, Μπάμπης Παπαδημητρίου. «Ήταν απίθανο πράγμα! Να έχεις έναν άνθρωπο τόσο θυμωμένο να μιλάει τόσο απαίσια, τόσο να μην μπορεί να συγκρατήσει τα νεύρα του και τον εαυτό του» πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, επανέλαβε ότι ο Βασίλης Κικίλιας έφτασε κοντά στο να του επιτεθεί, τονίζοντας: «Φτάσαμε περίπου αυτό, όταν ένας συνάδελφος χρειάστηκε να έρθει δίπλα μας, γιατί αντιλήφθηκε τη βία που εξέπεμπε η όλη κατάσταση. Ήταν απαράδεκτο! Εγώ προσπαθώ να το ξεχάσω».

Διαβάστε ακόμα: Συνεχίζεται το beef Παπαδημητρίου - Κικίλια: "Δέχτηκα επίθεση, ήταν καθαρό bullying" επιμένει ο πρώην βουλευτής της ΝΔ

Μεταξύ άλλων, ο Μπάμπης Παπαδημητρίου δήλωσε: «Η συμπεριφορά αυτή εμένα δεν με εξέπληξε απλώς, αλλά μου δημιούργησε ερωτηματικά. Αν ένας άνθρωπος, ο οποίος καλείται να αντιμετωπίσει καταστροφές και όχι οτιδήποτε, είναι τόσο εύκολος στον θυμό, είναι τόσο εύκολος στο να συγκρουστεί με έναν τέτοιο τρόπο, τι θα κάνει απέναντι στις δυσκολίες;».

«Αν ήθελα να πω κάτι εναντίον του, δόξα τω Θεώ, έχω πάμπολλες ευκαιρίες και περιπτώσεις, δεν θα το έλεγα με αυτόν τον τρόπο», σημείωσε ο Μπάμπης Παπαδημητρίου για τον Βασίλη Κικίλια, στον οποίο είχε αναφερθεί ως «υπουργό – μπασκετμπολίστα».

Ο Μπάμπης Παπαδημητρίου υποστήριξε ότι χρησιμοποίησε την εν λόγω φράση για τον υπουργό Πολιτικής Προστασίας και Κλιματικής Κρίσης, ορμώμενος από την πρόσφατη συνάντηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Στέφανο Κασσελάκη, με τον μπασκετμπολίστα, Νίκο Παππά.

Τέλος ο Μπάμπης Παπαδημητρίου ανέφερε: «Η αντίδρασή σου πρέπει να είναι αναλογική. […] Δυστυχώς, είναι χειρότερα απ’ ό,τι τα περιέγραψα. […] Μία συγγνώμη δείχνει έναν άνθρωπο που έχει καταλάβει το λάθος του, μέχρι στιγμής δεν την έχουμε».

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:


Με πληροφορίες από OPEN