Διαδοχικές συναντήσεις με τους προέδρους της ΑΔΑΕ και της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, Χρήστο Ράμμο και Κωνσταντίνο Μενουδάκο, πραγματοποιεί αυτή την ώρα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, στο πλαίσιο της υπόθεσης των τηλεφωνικών υποκλοπών.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης πρώτα συναντάται με  τον Χρήστο Ράμμο και στις 14:30 θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, Κωνσταντίνο Μενουδάκο.


Στις 16:00 ο Στέφανος Κασσελάκης θα συναντηθεί με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Νίκο Ανδρουλάκη. Σύμφωνα με πληροφορίες, το βασικό σημείο της συνάντησής τους θα είναι οι υποκλοπές, με την αντιπολίτευσ να συντονίζεται εναντίον της κυβέρνησης της ΝΔ.

Τι ανέφερε ο Κασσελάκης μετά την συνάντηση με την Αδειλίνη

Τις προηγούμενες ημέρες, ο Στέφανος Κασσελάκης συναντήθηκε με την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Γεωργία Αδειλίνη, στο επίκεντρο της οποίας βρέθηκε η υπόθεση των τηλεφωνικών παρακολουθήσεων.

Βγαίνοντας από το δικαστικό μέγαρο ανέφερε: «Συναντηθήκαμε με την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και την ευχαριστούμε για το χρόνο της, συζητήσαμε με κύριο θέμα τις υποκλοπές και εκφράσαμε διάφορες ανησυχίες εκ μέρους της αξιωματικής αντιπολίτευσης και συμφωνήσαμε ότι η διαλεύκανση της υπόθεσης το συντομότερο δυνατό είναι προτεραιότητα και για τη Δικαιοσύνη αλλά και για την κοινωνία. Οι ανησυχίες μας εδράζονται όχι μόνο στην ουσία της υπόθεσης, αλλά και στις πρωτοβουλίες που έχει λάβει η κυβέρνηση τον τελευταίο καιρό.

Να είναι ξεκάθαρο προς όλες και όλους ότι η αξιωματική αντιπολίτευση θέλει μία ισχυρή, ανεξάρτητη Δικαιοσύνη και σε αυτή την πορεία θα είμαστε πάντα στο πλευρό όλων των έντιμων δικαστών, ώστε να μπορεί ο Έλληνας πολίτης να έχει ως τελευταίο του αποκούμπι τη Δικαιοσύνη στη χώρα μας».