Απάντηση στις αιχμές που άφησε ο Στεφανος Κασσελάκης πως καθένας διαβάζει το καταστατικό όπως τον βολεύει έδωσε η ανεξάρτητη βουλευτής Πέτη Πέρκα, μιλώντας στο Action24.

«Ο Στέφανος Κασσελάκης επικαλείται το καταστατικό που έχει κάνει ο ίδιος κουρέλι» δήλωσε χαρακτηριστικά η Πετη Πέρκα στο Action245 μιλώντας για την απόφαση της να αποχωρήσει από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ χωρίς να παραδώσει την έδρα της.

«Δεν μετακινήθηκα εγώ από τις αρχές του κόμματος, αλλά ο πρόεδρος και το κόμμα» προσέθεσε.

Επιπλέον, απευθύνθηκε στον Στέφανο Κασσελάκη και, εξηγώντας το λόγο που δεν παραδίδει την έδρα, σχολίασε, «πρόεδρέ μου δεν ήθελα να φύγω από το κόμμα. Εσυ μετακινείσαι και διαλύεις τον ΣΥΡΙΖΑ». 

Παράλληλα, η Πέτη Πέρκα επέρριψε ευθύνες για τη σημερινή εικόνα του ΣΥΡΙΖΑ σε ιστορικά στελέχη όπως είναι ο Νίκος Παππάς και Γιώργος Τσίπρας και σημείωσε πως δεν μπορεί να αφήσει την έδρα που της έδωσε ο λαός στο κόμμα του Κασσελακη.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ την περίοδο 2019-2023 έχασε την αξιοπιστία του και φταίμε όλοι» σημείωσε η ίδια μιλώντας για τη σημερινή εικόνα του κόμματος, ενώ, ερωτηθείσα σχετικά με το αν μπορεί να υπάρξει συμμαχία με το ΠΑΣΟΚ, απάντησε θετικά λέγοντας χαρακτηριστικά πως «βεβαίως μπορεί να υπάρξει πολιτικη συμμαχία με το ΠΑΣΟΚ».