Η ανεξάρτητη βουλευτής Πέτη Πέρκα, η οποία μαζί με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο αποχώρησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ το Σαββατοκύριακο στην επεισοδιακή Κεντρική Επιτροπή του κόμματος, αναφέρθηκε σήμερα, Τετάρτη, στον Στέφανο Κασσελάκη, μιλώντας στην ΕΡΤ.

Ειδικότερα, η Πέτη Πέρκα σχετικά με τα όσα είπε ο Στέφανος Κασσελάκης στη συνέντευξή του στην εκπομπή «Live News» του Νίκου Ευαγγελάτου, σημείωσε ότι ο κ. Κασσελάκης, θέλοντας να «χτυπήσει» τον Ευκλείδη Τσακαλώτο, αναπαράγει επιχειρήματα του «αντι-ΣΥΡΙΖΑ μετώπου», όπως έκανε με το θέμα του μνημονίου και του «μαξιλαριού» των 37 δισ. ευρώ.

«Για το μνημόνιο αποφάσισε το Υπουργικό Συμβούλιο», τόνισε η Πέτη Πέρκα και συνέχισε λέγοντας ότι ο Στέφανος Κασσελάκης πλήττει και τον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα.

Διαβάστε ακόμα: ΣΥΡΙΖΑ: Χωρίς την Αχτσιόγλου συνεδριάζει σήμερα το Εκτελεστικό Γραφείο - Οι επόμενες κινήσεις του Κασσελάκη

«Τον Αλέξη Τσίπρα τον έχει βάλει πολλές φορές στο κάδρο, είτε από αφέλεια είτε από κεκτημένη ταχύτητα, για να χτυπήσει εσωτερικούς “εχθρούς” του. Έτσι γίνεται σήμερα με τους “εχθρούς” του, έτσι θα γίνει και αύριο: τώρα είναι οι σημερινοί, αύριο θα είναι άλλοι», συμπλήρωσε.

«Άλλωστε θα πρέπει να δικαιολογηθεί για την επόμενη ήττα, κάτι που απεύχομαι να συμβεί», επισήμανε η Πέτη Πέρκα.

«Η ηγετική ομάδα, με αυτό το λαϊκίστικο μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ, είναι αυτή που θόλωσε την εικόνα και οδήγησε στην ήττα», κατέληξε η Πέτη Πέρκα.