Επίθεση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, εξαπολύει ο Θανάσης Καρτερός μέσα από τη στήλη του a la καρτ στην εφημερίδα «Αυγή».

Συγκεκριμένα, χαρακτηρίζει «ανιστόρητη» την αναφορά του Στέφανου Κασσελάκη στο «μαξιλάρι» των 37 δισ.

«Αν πιστεύει, όπως κάποιοι εκκωφαντικοί υποστηρικτές του, ότι πρέπει ο ΣΥΡΙΖΑ να ζητήσει συγγνώμη γιατί έσωσε τη χώρα, αναλαμβάνοντας το κόστος ακόμα και για δύσκολα μέτρα, ας ανοίξει τη συζήτηση», προσθέτει.

«Οι αξιωματικές κρίσεις, όμως, που φορτώνουν το "μαξιλάρι" σε κάποιους εκ των υστέρων "εχθρούς", πολιτικό κεφάλαιο από τον ίδιο αφαιρούν. Σε μια στιγμή, μάλιστα, που η μετριοπάθεια και η σοβαρότητα είναι κυρίαρχη απαίτηση. Απ’ όλους…», επισημαίνει ο Θανάσης Καρτερός.



*Διαβάστε εδώ: Σενάριο για "τορπίλη" Τσίπρα στα σχέδια των αντιφρονούντων του ΣΥΡΙΖΑ μέσω Σακελλαρίδη


Στέφανος Κασσελάκης: Το μαξιλάρι των 37 δισ. ευρώ που άφησε ο κ. Τσακαλώτος ήταν η πιο μνημονιακή απόφαση της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ

Υπενθυμίζεται ότι λίγες μέρες πριν ο Στέφανος Κασσελάκης είχε εκτοξεύσει τα «πυρά» του προς τον Ευκλείδη Τσακαλώτο, ο οποίος αποχώρησε από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

«Το μαξιλάρι των 37 δισ. ευρώ που άφησε ο κ. Τσακαλώτος ήταν η πιο μνημονιακή απόφαση της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ», είχε υποστηρίξει ο Στέφανος Κασσελάκης, μιλώντας στην κάμερα του MEGA και κατευθυνόμενος στη Βουλή.

Πρόσθεσε, μάλιστα, ότι ο πρώην υπουργός θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει μέρος του για να καλύψει λαϊκές ανάγκες.