«Νέα» βέλη του εναντίον του δημοσιογράφου, Γιώργου Αυτιά εξαπέλυσε το πρωί της Κυριακής με ανάρτησή του στο X (πρώην Twitter) o πρόεδρος του ΣΥΡΙΖA, Στέφανος Κασσελάκης με αφορμή τα εθνικά θέματα και συγκεκριμένα τα όσα έχει πει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ περί αποστρατιωτικοποίησης των νησιών και ειδικότερα τις αναφορές του πως «υπάρχουν σημάδια της».

Συγκεκριμένα, σε σχετική ανάρτησή του, ο Στέφανος Κασσελάκης, έγραψε: «Όταν ένας δημοσιογράφος φτάνει στο σημείο να διαστρεβλώνει την καταγγελία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι υπάρχουν σημάδια αποστρατιωτικοποίησης των νησιών ως επιθυμία του για αποστρατιωτικοποίηση, τότε δεν παίζει μόνο με τους τηλεθεατές του. Παίζει με τα εθνικά μας θέματα. Κύριε Μητσοτάκη, κάντε επιτέλους τον άνθρωπο υποψήφιο ευρωβουλευτή. Σας παρακαλάει κάθε Σαββατοκύριακο!».

Επιπλέον, στη δημοσίευσή του, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επισύναψε και ένα απόσπασμα από τη σημερινή (19/11) εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον ΣΚΑΪ, ο οποίος φαίνεται να διερωτάται on air το εξής: «Είχε μιλήσει κάποιος εδώ στην πατρίδα μας περί αποστρατιωτικοποίησης των νησιών;».