Άνοιξε η… πόρτα του ΣΥΡΙΖΑ και άνοιξαν παράλληλα και τα στόματα για τους πρώην συντρόφους. Ο Πάνος Σκουρλέτης εξαπέλυσε επίθεση στον Παύλο Πολάκη, λέγοντας πως ο τρόπος που πολιτεύτηκε ήταν ένα μόνιμο πρόβλημα για τον ΣΥΡΙΖΑ και πρώτος που το αντιμετώπισε ήταν ο Αλέξης Τσίπρας».

Ο πρώην βουλευτής και πρώην στέλεχος του κόμματος Πάνος Σκουρλέτης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Η επόμενη ημέρα» στο κανάλι «Action24» όπου σχολίασε τους εσωκομματικούς τριγμούς που δεν σταματούν στον ΣΥΡΙΖΑ. 

Διαβάστε επίσης: Αλέξης Τσίπρας: Σκέφτεται σοβαρά να κάνει δηµόσια παρέµβαση με στόχο να ανακόψει τη φόρα της διάλυσης στον ΣΥΡΙΖΑ

Ο κ. Σκουρλέτης, ο οποίος αποχώρησε πριν λίγες εβδομάδες από τον ΣΥΡΙΖΑ στην ερώτηση «μήπως σας φταίει ο Πολάκης και όχι ο Κασσελάκης;» απάντησε χαμογελώντας αρχικά πως «Ο τρόπος που πολιτεύτηκε ο Παύλος Πολάκης ήταν ένα διαρκές πρόβλημα για τον ΣΥΡΙΖΑ και πρώτος που το αντιμετώπισε, φτάνοντας στα όριά του, ήταν ο Αλέξης Τσίπρας. Θυμόσαστε την παραπομπή στην Επιτροπή Δεοντολογίας».

«Δεν έχει να κάνει με κακή συμπεριφορά. Έχει να κάνει με ένα προφίλ, πια, πολιτικής παρουσίας και τρόπου αντιπολίτευσης που συνέβαλε κατά την γνώμη μου στην αναξιοπιστία του χώρου μας» πρόσθεσε ο Πάνος Σκουρλέτης σχολιάζοντας τον πρώην σύντροφό του Παύλο Πολάκη.