Ψυχρός, αμετανόητος και κυνικός εμφανίστηκε στην απολογία του ο 23χρονος «δράκος» των Εξαρχείων. Μάλιστα ο 23χρονος «δράκος των Εξαρχείων» ειρωνεύτηκε και τους αστυνομικούς λέγοντας ότι τα έκανε όλα με άνεση, καθώς ήξερε ότι... δε θα τον έπιαναν.

«Φυσικά και είχα άνεση, φυσικά και ήξερα ότι δε θα με πιάσετε. Ήμουν στα χέρια σας τόσες πολλές φορές και όλες τις φορές ήμουν ελεύθερος. Και από εσάς και από τους δικαστές. Τα έχω κάνει όλα και όταν βγω θα τα ξανακάνω», φέρεται να υποστήριξε κατά την απολογία του ο 23χρονος συριακής καταγωγής που είχε σπείρει τον πανικό στα Εξάρχεια.

Μάλιστα, φέρεται να ομολόγησε ότι επέλεγε τα θύματά του με βάση τη σωματοδομή τους, επιλέγοντας τις «μικροκαμωμένες».


Εξάρχεια: Αντιμέτωπος με βαρύτατες κατηγορίες ο «δράκος»

Ο εισαγγελέας άσκησε σήμερα ποινική δίωξη για αδικήματα σε βαθμό κακουργήματος για σεξουαλική βία, αλλά και για πλημμελήματα σε βάρος του 23χρονου που συνελήφθη το βράδυ της Τρίτης για επιθέσεις σε βάρος γυναικών στα Εξάρχεια.

Ο 23χρονος είναι πλέον αντιμέτωπος με κατηγορίες που αφορούν βιασμό τετελεσμένο και σε απόπειρα, σε βάρος ανηλίκου και μη, κατά συρροή , γενετήσιες πράξεις με ανήλικο, καθώς και για τα πλημμελήματα της απλής σωματικής βλάβης και της απειλής.

Ο «δράκος» των Εξαρχείων κατηγορείται για σεξουαλικές επιθέσεις σε βάρος έξι γυναικών, εκ των οποίων μία 13χρονη.

Σημειώνεται ότι ο κατηγορούμενος είχε κρατηθεί προσωρινά στις Φυλακές Γρεβενών για απόπειρα βιασμού και αφέθηκε ελεύθερος μετά από κράτηση 12 μηνών τον περασμένο Αύγουστο.

Η δίκη του έχει προσδιοριστεί για τον Απρίλιο του 2024.

Ο αλλοδαπός καταγγέλλεται στη νέα δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, για σωρεία υποθέσεων σεξουαλικών επιθέσεων στα Εξάρχεια πριν λίγες ημέρες. Μεταξύ των θυμάτων είναι και ανήλικο κορίτσι.

Η υπόθεση ανατέθηκε σε Τακτικό Ανακριτή ενώπιον του οποίου θα απολογηθεί ο κατηγορούμενος την Παρασκευή.