Η «Αυγή» διαψεύδει το σχόλιο που φέρεται να έκανε ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας και έκανε τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου αναφορικά με τις τελευταίες εξελίξεις στο εσωτερικό του κόμματος.

Υπενθυμίζεται ότι μετά την οριστική διάσπαση στον ΣΥΡΙΖΑ και τη δημιουργία νέας Κοινοβουλευτικής Ομάδας στη Βουλή, αποτελούμενη από την λεγόμενη ομάδα Αχτσιόγλου και από τον Ευκλείδη Τσακαλώτο και την Πέτη Πέρκα -που ήδη είχαν αποχωρήσει από το κόμμα- δημοσιεύματα στο διαδίκτυο ήθελαν τον πρώην πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, να παίρνει θέση στα τεκταινόμενα μέσω διαρροών, χαρακτηρίζοντας τις τελευταίες ανεξαρτητοποιήσεις των 9 βουλευτών «στρατηγικό λάθος».

*Διαβάστε εδώ: ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κασσελάκης ετοιμάζεται για συνέδριο τον Φεβρουάριο - Αποφασίστηκε να μην απαντούν στις επιθέσεις της ομάδας Αχτσιόγλου - Τσακαλώτου


Αυγή: Κανένα σχόλιο από τον Τσίπρα

Ωστόσο, όπως αναφέρει η «Αυγή», κάτι τέτοιο δεν ισχύει, αφού ο Αλέξης Τσίπρας δεν έχει κάνει κανένα σχόλιο μέχρι στιγμής.

Με τον πρώην πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να παραμένει παρατηρητής στις τελευταίες καταιγιστικές εξελίξεις, αφού οι όποιες προσπάθειές του να αποτραπεί η διάσπαση του κόμματος έπεσαν στο κενό, η εφημερίδα σημειώνει στην ιστοσελίδα της τα εξής:

«Διαρροές και σχόλια αποδίδουν στον Αλέξη Τσίπρα διάφορα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες, με αφορμή τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ. Ωστόσο, ο πρώην πρωθυπουργός δεν έχει κανένα σχόλιο και καμία διαρροή για τις ανεξαρτητοποιήσεις των 9 βουλευτών από τον ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, συνεπώς τα σχετικά δημοσιεύματα δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα», αναφέρει χαρακτηριστικά η «Αυγή».