Έως τις 18 Δεκεμβρίου θα έχει ψηφιστεί το νομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας, δήλωσε στα «Παραπολιτικά» 90,1 και στην εκπομπή «Μπρα ντε φερ», με τον Δημήτρη Τάκη και τη Χριστίνα Κοραή, ο αρμόδιος υπουργός, Άδωνις Γεωργιάδης.

Σε ό,τι αφορά το φορολογικό νομοσχέδιο, ο Άδωνις Γεωργιάδης είπε πως εκείνοι που αντιδρούν θα πρέπει να έρθουν σε καλόπιστο διάλογο με τον αρμόδιο υπουργό, Κωστή Χατζηδάκη.

Ο ΣΥΡΙΖΑ που προβάλλει τη Φάρλι είναι πιο συμπαθής από έναν ΣΥΡΙΖΑ που ξυπνά σπαραγμό, ανέφερε ακόμα ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Έχω πολύ καλή γνώμη για τον Αλέξη Χαρίτση, είναι σοβαρός άνθρωπος, άφησε καλό όνομα στο υπουργείο», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης αναφερόμενος στον πρόεδρο της νέας Κοινοβουλευτικής Ομάδας Νέα Αριστερά.

*Διαβάστε εδώ: Ηλιόπουλος στα Παραπολιτικά 90,1: Δεν επιθυμούμε ένα κόμμα με αποχωρήσαντες από τον ΣΥΡΙΖΑ - Στόχος να εμπλέξουμε περισσότερες δυνάμεις

Για το δημοσίευμα της «Καθημερινής» και το έγγραφο της ΕΥΠ, απάντησε πως δεν σχολιάζει απόρρητα θέματα.

Τέλος, ερωτηθείς για τον πήχη της ΝΔ στις ευρωεκλογές, απάντησε πως εάν η κυβέρνηση λύνει τα προβλήματα της κοινωνίας και των πολιτών, το κόμμα θα πάει καλά.