«Δουλειά της κυβέρνησης δεν είναι να κλείνει το ποδόσφαιρο αλλά να το διορθώσει», τόνισε στα Παραπολιτικά 90,1 και την εκπομπή «Στον Αέρα» με τη Νίκη Λυμπεράκη, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Παύλος Γερουλάνος.

Διαβάστε ακόμα: Τα μέτρα που αποφάσισε ο Μητσοτάκης για την οπαδική βία: Αδειάζουν οι θύρες, "λουκέτο" στους συνδέσμους

«Για την οπαδική βία ο Μητσοτάκης έχει ανακοινώσει τρεις φορές μια σειρά από μέτρα που είχε ανακοινώσει το ΠΑΣΟΚ πριν από 10 χρόνια» ανέφερε ο Παύλος Γερουλάνος.

«Η κυβέρνηση αφήνει τα πράγματα να σαπίσουν» τόνισε.



Αποσπάσματα από τη συνέντευξη του Παύλου Γερουλάνου στα Παραπολιτικά 90,1:

Αναφορικά με το φορολογικό νομοσχέδιο:

Π.ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ: Αυτό που κάνει η κυβέρνηση είναι καταπολέμηση της φοροδιαφυγής; Ούτε κατά διάνοια. Αυτό που κάνει η κυβέρνηση αντί να λύσει το θέμα της φοροδιαφυγής βάζει έναν οριζόντιο φόρο, εμείς όχι μόνο έχουμε πει ότι αν είναι να μπουν φόροι δεν πρέπει να μπαίνουν στα εισοδήματα που φαντάζεσαι ότι υπάρχουν αλλά στον πλούτο που ξέρεις ότι υπάρχει αλλά έχουμε πει και στην κυβέρνηση ότι εμείς θα τους στηρίξουμε αναφανδόν υπέρ μιας πραγματικής πολιτικής μεταρρύθμισης που θα οδηγήσει στην πάταξη της φοροδιαφυγής. Όχι για 600-700 εκατομμύρια, για δις που φοροδιαφεύγουν αυτή τη στιγμή από το παραεμπόριο και από τα άλλα και αντ’ αυτού φέρνουμε ένα μερεμέτι κυρίως να συμπληρώσει τα έσοδα της κυβέρνησης το οποίο χρειάζεται γιατί η κυβέρνηση θέλει να συνεχίσει την πολιτική των pass.

Ερωτηθείς αν είναι ανοιχτοί σε ζυμώσεις και συζητήσεις με την Νέα Αριστερά:

Π.ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ: Ζυμώσεις και συζητήσεις γίνονται πάντα είτε σε προσωπικό επίπεδο είτε καμιά φορά με τη μικροομαδούλα εδώ, με την μικροομαδούλα εκεί. Αν αυτό το οποίο λέτε είναι ότι σε επίπεδο κορυφής πρέπει να έρθουμε σε συμφωνία για μια σύμπραξη θα σας πω ότι έχουμε χάσει απίστευτο χρόνο στο παρελθόν να τα κάνουμε αυτά με κόμματα όπως ήταν το ΠΟΤΑΜΙ ή κάποιους αρχηγίσκους οι οποίοι είχαν μικρές ομάδες κλπ. Ο κόσμος αισθανότανε ότι ασχολούμαστε με τους εαυτούς μας αντί να ασχολούμαστε με την κοινωνία και δεν μας οδήγησε πουθενά. Μείναμε καθηλωμένοι σε χαμηλά ποσοστά.