Στην πορεία των ερευνών για τα επεισόδια στου Ρέντη αναφέρθηκε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου, μιλώντας στον ΣΚΑΪ το βράδυ της Τρίτης (12/12).

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη σημείωσε ότι θα υπάρξουν κι άλλες συλλήψεις πέρα από αυτή του 18χρονου, που ομολόγησε ότι τραυμάτισε τον 31χρονο αστυνομικό των ΜΑΤ με ναυτική φωτοβολίδα. Μάλιστα, ο Γιάννης Οικονόμου επισήμανε ότι έχουν στοιχεία για το πρόσωπο  που προμήθευσε τον 18χρονο και τους υπόλοιπους με φωτοβολίδες, πέτρες και ξύλα έχει κατονομαστεί και όλα τα στοιχεία που έχουν οι Αρχές στη διάθεσή τους αξιοποιούνται.

«Θα έχουμε συλλήψεις, δεν θα μείνουμε μόνη στη συγκεκριμένη σύλληψη του καθομολογία δράστη. Υπάρχει πλήθος στοιχείων» είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Οικονόμου, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Διαβάστε ακόμα: Eπεισόδια στου Ρέντη: Ακρωτηρίασαν το πόδι του αστυνομικού που τραυματίστηκε από τη φωτοβολίδα - Δίνει μάχη για τη ζωή του

Οικονόμου για επεισόδια στου Ρέντη: Έχει κατονομαστεί ο καθοδηγητής

«Θα εξαντλήσουμε όλα τα περιθώρια να φτάσουμε στον καθοδηγητή. Έχουμε στοιχεία από τον  δράστη που παρακίνησε τα μέλη αυτής της συμμορίας να βγουν από την εξέδρα και να επιτεθούν τους αστυνομικούς. Είναι ο άνθρωπος που εφοδίασε με όπλα, φωτοβολίδες, ξύλα, πέτρες τα οποία είχε κρύψει σε χώρο εκτός γηπέδου» πρόσθεσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Διαβάστε ακόμα: Νέο βίντεο ντοκουμέντο για τα επεισόδια στο Ρέντη - Δύο από τους συμμετέχοντες στα επεισόδια τρέχουν να κρυφτούν

«Αναζητούμε τον άνθρωπο αυτό αξιοποιώντας με βάση πληροφορίες και  αξιοποιώντας μια σειρά από στοιχεία. Υπάρχουν ενδείξεις και στοιχεία, η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη» κατέληξε.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο: