Τα όσα συνέβησαν αμέσως μετά το βαρύ τραυματισμό του αστυνομικού στα επεισόδια στο Ρέντη, κατέγραψε βίντεο από κάμερα ασφαλείας. Το νέο βίντεο ντοκουμέντο που έρχεται στη δημοσιότητα από τα επεισόδια στον αγώνα βόλεϊ του Ρέντη, δείχνει δύο από τους συμμετέχοντες στα επεισόδια να τρέχουν να κρυφτούν, αμέσως μετά το χτύπημα κατά του αστυνομικού.

Στο βίντεο φαίνεται ο ένας να τρέχει από το πεζοδρόμιο και να κρύβεται πίσω από ένα βανάκι για να γλιτώσει, ενώ ένας δεύτερος άνδρας, σε στενό της περιοχής, φαίνεται να τρέχει στον δρόμο ώστε να μην πέσει στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. 

Διαβάστε επίσης: Eπεισόδια στου Ρέντη: Ακρωτηρίασαν το πόδι του αστυνομικού που τραυματίστηκε από τη φωτοβολίδα - Δίνει μάχη για τη ζωή του

Πατέρας 18χρονου: Είπαν στο παιδί μου να το πάρει πάνω του και θα του έδιναν και λεφτά

Την ίδια ώρα, ο πατέρας του 18χρονου που φέρεται να έχει ρίξει την φωτοβολίδα στο πόδι του αστυνομικού, ο οποίος υποχρεώθηκε σε ακρωτηριασμό, ανέφερε στον Alpha ότι κάποιοι του υποσχέθηκαν χρήματα, αρκεί να το πάρει πάνω του.

 «Στον δικηγόρο είπε ότι τον πίεζαν. Του είπαν να το πάρει πάνω του και θα του δώσουν χρήματα; Πού; Στον Κορυδαλλό;» είπε χαρακτηριστικά.

Η μητέρα του συλληφθέντα ανέφερε: «Το παιδί μου δεν ήταν παραβατικό. Το έμπλεξαν. Δεν είχε τέτοια συμπεριφορά, ούτε ήταν χούλιγκαν».

Εν τω μεταξύ, σε ακρωτηριασμό του ποδιού του 31χρονου αστυνομικού που τραυματίστηκε βαρύτατα από τη φωτοβολίδα, προχώρησαν οι γιατροί στο Κρατικό Νίκαιας.

Στο ανακοινωθέν αναφέρουν ότι η επέμβαση ακρωτηριασμού του αριστερού ποδιού του αστυνομικού έγινε «λόγω μη αναστρέψιμων ισχαιμικών βλαβών και εκτεταμένων μυϊκών νεκρώσεων στην περιοχή του τραύματος του μηρού και προς αποφυγή τοπικών σηπτικών και συστηματικών επιπλοκών και σοβαρής επιδείνωσης της κατάστασης του ασθενούς».