Η Νέα Δημοκρατία είναι ένα οργανωμένο και συντεταγμένο κόμμα που λειτουργεί η Κοινοβουλευτική Ομάδα και δεν θα συμβεί κάτι διαφορετικό σήμερα, δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Στον αέρα», με τη Νίκη Λυμπεράκη, ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Θόδωρος Σκυλακάκης, με αφορμή την τροπολογία για τους μετανάστες.


Αποσπάσματα από τη συνέντευξη του Θόδωρου Σκυλακάκη στα Παραπολιτικά 90,1

Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κος Θόδωρος Σκυλακάκης, μίλησε στο Ρ/Σ Παραπολιτικά 90.1 Fm και στην εκπομπή «Στον αέρα» με τη δημοσιογράφο Νίκη Λυμπεράκη.

Ερωτηθείς αν περιμένει απώλειες στη σημερινή ψηφοφορία για την τροπολογία για τους μετανάστες, απάντησε: «Η ΝΔ είναι ένα οργανωμένο και συντεταγμένο κόμμα που λειτουργεί, και η Κοινοβουλευτική Ομάδα, και δεν πιστεύω ότι κάτι διαφορετικό θα συμβεί και σήμερα».

Αναφορικά με τα χρωματιστά τιμολόγια ενέργειας, ο κ. Σκυλακάκης είπε: «Ο καθένας θα πρέπει να λάβει υπόψη τις προτιμήσεις και τα χαρακτηριστικά της κατανάλωσής του. Το πράσινο τιμολόγιο που θα βρεθούμε όλοι, όσοι δεν θα κάνουμε κάποια άλλη επιλογή, είναι ένα τιμολόγιο που θα ξέρετε την τιμή την 1η του μήνα για τον κάθε επόμενο μήνα και θα μπορείτε να συγκρίνετε τους παρόχους και να ξέρετε αν είστε σε ένα φθηνό ή ακριβό πάροχο. Αυτό είναι ένα τιμολόγιο βάσης, είναι ένα εργαλείο για να λειτουργεί όλη η αγορά ανταγωνιστικά και είναι αυτό το καινούργιο που φέραμε».

Όσον αφορά στον μαθηματικό τύπο για τον υπολογισμό του ρεύματος, είπε: «Δεν καλείται κανένας να υπολογίσει, εφόσον θα δει την τιμή 1η του μήνα γιατί να ασχοληθεί με τον τύπο! Εκ του πονηρού τέθηκε αυτός ο τύπος, γιατί το πράσινο τιμολόγιο δεν προκαλεί ρίγη συγκινήσεως στους παρόχους που θα υποχρεωθούν να δείχνουν αν είναι ακριβότεροι ή φθηνότεροι».

*Διαβάστε εδώ: Καιρίδης στα Παραπολιτικά 90,1: Η ρύθμιση για τους μετανάστες αφορά ανθρώπους που έχουν έρθει εδώ και χρόνια στην Ελλάδα