Το ΠΑΣΟΚ είναι ο κύριος αντίπαλος της ΝΔ, το κόμμα θα έχει μεγάλη άνοδο, είπε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Μπρα ντε φερ», με τον Δημήτρη Τάκη και τη Χριστίνα Κοραή, ο βουλευτής Επικρατείας ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ Παναγιώτης Δουδωνής.

Τόνισε πως χρειάζεται σκληρή δουλειά, ώστε το ΠΑΣΟΚ να είναι εναλλακτική δύναμη.

*Διαβάστε εδώ: Γεωργιάδης στα Παραπολιτικά 90,1: Πριν από την αποκάλυψη του parapolitika.gr, η τροπολογία για τους μετανάστες δεν είχε πολιτικό ενδιαφέρον


Αποσπάσματα από τη συνέντευξη του κ. Δουδωνή στα Πραπολιτικά 90,1

Ο βουλευτής επικρατείας ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, κος Παναγιώτης Δουδωνής, μίλησε στον Ρ/Σ «Παραπολιτικά» 90.1 FΜ, στην εκπομπή «Μπρα ντε φερ» με τους δημοσιογράφους Δημήτρη Τάκη και Χριστίνα Κοραή.

«Το ΠΑΣΟΚ είναι σε μια καλή ανοδική πορεία, αυτό σημαίνει ότι εμείς πρέπει να δουλέψουμε πιο σκληρά και να δουλεύουμε συνεχώς σκληρά γιατί ο κόσμος περιμένει από εμάς. Εμείς θέλαμε να είμαστε ο κύριος αντίπαλος της ΝΔ σε πρώτη φάση, νομίζω ότι στις δημοσκοπήσεις έχει παγιωθεί ότι είμαστε δεύτερο κόμμα, αλλά αυτό σημαίνει ότι πρέπει να δουλέψουμε», είπε αρχικά.

«Όταν ένα κόμμα βρίσκεται στην αντιπολίτευση, δεν αντιπολιτεύεται την αντιπολίτευση, πρέπει να αντιπολιτεύεται την κυβέρνηση», επισήμανε.

Αναφορικά με το έργο τέχνης που κατέβηκε από το προξενείο της Νέας Υόρκης, ο κ. Δουδωνής είπε: «Είναι αδιανόητο ότι η κυβέρνηση υιοθετεί μια τέτοια λογική και αφαιρεί από το γενικό Προξενείο ένα έργο τέχνης πάνω στη σημαία, μια σημαία που είναι η σημαία της ελευθερίας. Εγώ δεν πιστεύω ότι κανένας υπουργός παίρνει πρωτοβουλίες σε αυτά τα θέματα από μόνος του. Είναι λάθος της κυβέρνησης και του κ. Γεραπετρίτη προφανώς και είναι ένα λάθος, που δεν είναι λάθος, είναι μια σκόπιμη επιλογή να υιοθετήσει μια ατζέντα στενόμυαλη, σκληρά δεξιά και στην πραγματικότητα αντίθετη με τις ιδέες που εκφράζει ο ελληνισμός γιατί για μένα ο ελληνισμός πάνω από όλα είναι ελευθερία».