Για τη χθεσινή συνεδρίαση του ΠΑΣΟΚ σε σχέση με το νομοσχέδιο για τα μη κρατικά πανεπιστήμια μίλησε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Εκείνη κι εγώ», με τον Θανάση Φουσκίδη και τη Στέλλα Γκαντώνα, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Απόστολος Πάνας.

*Διαβάστε εδώ: Μη κρατικά ΑΕΙ: Η στάση που θα κρατήσει η Νάντια Γιαννακοπούλου στην ψηφοφορία επί του νομοσχεδίου

«Η εικόνα η δική μου είναι ότι δεν θα υπάρξει διαφοροποίηση και ότι το ΠΑΣΟΚ θα έχει μια ενιαία στάση στην ψηφοφορία από όλους τους βουλευτές την Παρασκευή. Θεωρώ ότι θα είμαστε απόλυτα συντεταγμένοι με την απόφαση που έχει πάρει το ΠΑΣΟΚ», είπε αρχικά.

Ερωτηθείς αν θα υπερψηφίσει τη γραμμή του κόμματος, απάντησε: «Φυσικά και μάλιστα στην κοινοβουλευτική ομάδα έθεσα και μια σειρά ζητημάτων. Για μένα πρώτο θέμα είναι το ζήτημα της αντισυνταγματικότητας, γιατί έχουμε μπροστά μας τρία νομοσχέδια τα οποία ήρθαν τον τελευταίο μήνα από την κυβέρνηση τα οποία τα δύο τουλάχιστον σύμφωνα και με συνταγματολόγους είναι στα όρια της συνταγματικότητας».

Για τα δημοσκοπικά ποσοστά του ΠΑΣΟΚ, είπε: «Γίνεται μια σοβαρή πολιτική και κοινοβουλευτική δουλειά, την οποία προσπαθεί το ΠΑΣΟΚ με τα μέσα τα οποία έχει να την περάσει στον κόσμο, αυτό δείχνει μια δημοσκοπική και σταθερή άνοδο στα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ και αποδεικνύει και αναδεικνύει ότι το ΠΑΣΟΚ μπορεί να παίξει ρόλο σημαντικό στα δρώμενα της χώρας».