Δομική ανάγκη η τεχνοκρατική προσέγγιση ζητημάτων που αφορούν τους πολίτες, δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή “Εκείνη και εγώ”, με τον Θανάση Φουσκίδη και τη Στέλλα Γκαντώνα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χάρης Μαμουλάκης.

Σε ό,τι αφορά την πρόταση για ένταξη του ΣΥΡΙΖΑ στους ευρωσοσιαλιστές ο κ. Μαμουλάκης απάντησε πως είναι μια κίνηση που θα βρει ανταπόκριση.

Η συνέντευξη του Χάρη Μαμουλάκη στα Παραπολιτικά 90,1

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, κος Χάρης Μαμουλάκης, μίλησε στο Ρ/Σ Παραπολιτικά 90.1 fm στην εκπομπή «Εκείνη κι εγώ» με τους δημοσιογράφους Θανάση Φουσκίδη και Στέλλα Γκαντώνα.

Αναφορικά με το τριήμερο εργασιών της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ στις Σπέτσες, είπε: «Νομίζω ότι αυτή η πρόταση που έχει πολυσυζητηθεί κυρίως λόγω του προορισμού γιατί αν ήταν ένας διαφορετικός προορισμός δεν θα το συζητούσαμε ενδεχομένως, και οφείλω να πω ότι θα έκανε περισσότερο γκελ και ουσιαστικό και συμβολικό στον κόσμο αν ήταν σε μια από τις πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας ή του Έβρου ή οπουδήποτε αλλού αλλά με χαροποιεί να βλέπω στο ΣΥΡΙΖΑ μια προσπάθεια τεχνοκρατικής προσέγγισης. Δηλαδή όλοι εμείς οι τομεάρχες οφείλουμε να καταθέσουμε απολογισμό όλων των πεπραγμένων μας, ότι έχουμε κάνει μέχρι το τέλος του ’23 αλλά και προγραμματισμό του ’24 και μάλιστα με οδικό χάρτη συγκεκριμένων ενεργειών μέχρι και τις ευρωεκλογές. Αυτό είναι κάτι καινοτόμο, κάτι ρηξικέλευθο, κάτι που με χαροποιεί. Ήταν μια δομική ανάγκη στο χώρο μας η τεχνοκρατική προσέγγιση ζητημάτων που αφορούν τη ζωή των πολιτών».

Όσον αφορά στην πρόταση τριών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ να ενταχθεί το κόμμα στους ευρωσοσιαλιστές, ανέφερε: «Θεωρώ ότι είναι μια κίνηση που νομίζω ότι θα βρει ευήκοα ώτα. Εμένα δεν με ξενίζει, δεν με εκπλήσσει τουναντίον».