Όπως ανέφερε χθεσινό ρεπορτάζ της στήλης Big Mouth του powergame.gr, o Νίκος Ανδρουλάκης αναζητεί τρόπο διαφυγής, προκειμένου να μην ψηφίσει το νομοσχέδιο της κυβέρνησης για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών. Η σχετική επιβεβαίωση ήρθε λίγες ώρες αφότου «ανέβηκε» η στήλη στο site και συγκεκριμένα στις 08:30 από το Open, όπου ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ υποστήριξε: «Η κυβέρνηση νομοθετεί. Εμείς δεν πρόκειται να “δέσουμε τα κορδόνια” της Νέας Δημοκρατίας». Η δήλωση αυτή του Ανδρουλάκη δείχνει και με το παραπάνω ότι σχεδιάζει να κάνει «πίσω ολοταχώς».

Διαβάστε εδώ: Τα "τεχνάσματα" Ανδρουλάκη με τον γάμο των ομόφυλων και η… επιστροφή στο θέμα των τηλεφωνικών παρακολουθήσεων


Tι αναφέρει η στήλη "Big Mouth"

– Σας έγραφα χθες ότι ο πρόεδρος Ανδρουλάκης αναζητεί τρόπο διαφυγής, προκειμένου να μην ψηφίσει το νομοσχέδιο της κυβέρνησης για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών. Στις 07:00 «ανέβηκε» η στήλη στο site και στις 08:30 από το Open, που διευθύνει ο φίλος του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Χρήστος Παναγιωτόπουλος, ήρθε και με το παραπάνω η επιβεβαίωση. «Η κυβέρνηση νομοθετεί. Εμείς δεν πρόκειται να “δέσουμε τα κορδόνια” της Νέας Δημοκρατίας», υποστήριξε ο αρχηγός Νίκος, δείχνοντας ότι σχεδιάζει να κάνει «πίσω ολοταχώς». Με δεδομένη (πλέον) τη στάση του Ανδρουλάκη, ο πρόεδρος Μητσοτάκης έχει έναν επιπλέον λόγο να επισπεύδει την κατάθεση του σχετικού νομοσχεδίου. Και αυτό γιατί ένα ενδεχόμενο «όχι» από το ΠΑΣΟΚ αντιλαμβάνεστε σε ποιον θα έκανε ζημιά.