Εντύπωση και προβληματισμό προκάλεσε στους παρεβρισκόμενους της εκδήλωσης κοπής πιτας των εργαζομένων του νοσοκομείου της Μυτιλήνης, η τοποθέτηση του βουλευτή Λέσβου του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ Παναγιώτη Παρασκευαΐδη, στο πλαίσιο του χαιρετισμού που απηύθυνε.

Ειδικότερα, σύμφωνα με όσα αναφέρει το Stonisi.gr,  ο κ. Παρασκευαΐδης ούτε λίγο, ούτε πολύ ισχυρίσθηκε ότι η Τουρκία καταστρώνει μοχθηρά σχέδια κατάληψης των νησιών μας εν μία νυκτί και μάλιστα υποστήριξε ότι η γειτονική χώρα διαθέτει ισχυρό αποβατικό στόλο ο οποίος θα έρθει στα νησιά μας όπως η Χαμάς και θα σφάξει τον πληθυσμό.

Δεν σταμάτησε όμως εκεί ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ κάλεσε τους πολίτες να είναι σε επαγρύπνηση και να οργανώσουν Παλλαϊκή άμυνα, ώστε όταν έρθουν οι Τούρκοι να μπορέσουν να αμυνθούν και όπως σημείωσε να ξέρει ο καθένας σε ποιο χαράκωμα θα βρίσκεται με το τουφέκι του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Παναγιώτης Παρασκευαΐδης συμμετέχει στην Επιτροπή Άμυνας της βουλής στην οποία όπως δήλωσε έχει αναφέρει όλες τις ανησυχίες του για τους Τούρκους και τις δηλώσεις που κάνουν περί γαλάζιας πατρίδας.


Μάλιστα όπως είπε ο ίδιος έχει μεγάλη εμπειρία από εμπόλεμες καταστάσεις καθώς πήγε στην Κύπρο ως εθελοντής το 1974.

Δείτε ολόκληρη την τοποθέτηση του Παναγιώτη Παρασκευαΐδη στο βίντεο που ακολουθεί


Η αντίθεση Παρασκευαΐδη στο νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια και το "άδειασμα" από το ΠΑΣΟΚ


Υπενθυμίζεται πως ο εν λόγω βουλευτής έχει ταχθεί απέναντι στο νομοσχέδιο που ετοιμάζεται να φέρει προς ψήφιση η κυβέρνηση για τα ομόφυλα ζευγάρια, σημειώνοντας σε σχετική ανακοίνωση πως «η υπογεννητικότητα και το εν γένει δημογραφικό πρόβλημα της χώρας, που τείνει να εξελιχθεί σε εθνική πληγή και απειλεί μακροπρόθεσμα την επιβίωση του έθνους, δε λύνεται με τους γάμους των ομοφυλόφιλων, αλλά με γάμους νέων ετερόφυλων ζευγαριών που θα τεκνοποιούν και θέλουν στήριξη και κίνητρα για να κάνουν παιδιά, πολλά παιδιά», θέση από την οποία το ΠΑΣΟΚ τήρησε αποστάσεις, σημειώνοντας πως η άποψή του "δεν απηχεί τις θέσεις του κόμματος". Ο ίδιος, όμως, επανήλθε, εκφράζοντας εκ νέου την αντίθεσή του στην ρύθμιση αυτή, λέγοντας πως "πάνε να κάνουν επάγγελμα την παρένθετη μητέρα"