Σφοδρή σύγκρουση υπήρξε χθες κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του προεδρείου της Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ ανάμεσα σε Στέφανο Κασσελάκη και Παύλο Πολάκη. Το επεισόδιο συνέβη λίγο πριν ξεκινήσει η συζήτηση για τα νομοσχέδια που θα έρθουν στη Βουλή και για τη θέση που θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Παύλος Πολάκης εξέφρασε τη δυσφορία του για τα υπέρογκα ποσά που δίνει η κυβέρνηση για τα εξοπλιστικά προγράμματα, με τη θέση αυτή να έρχεται σε ευθεία αντιπαράθεση με αυτήν που είχε εκφράσει πριν από μερικές μέρες ο ίδιος ο Στέφανος Κασσελάκης για τα F-35. «Εάν δεν σου αρέσει, Παύλο, μπορείς να φύγεις», του απάντησε ο Στέφανος Κασσελάκης, με το κλίμα να «ηλεκτρίζεται» στη συνεδρίαση.

Το δεύτερο επεισόδιο μεταξύ Κασσελάκη - Πολάκη μετά την ένταση για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια

Οι πληροφορίες λένε ότι το κλίμα ήταν ιδιαίτερα τεταμένο ανάμεσα στις δύο πλευρές, γεγονός που δείχνει ότι τίποτα δεν έχει αποσοβηθεί από αυτό που είχε γίνει πριν λίγο καιρό, στη συζήτηση με τα ομόφυλα ζευγάρια.

Τότε, κατά τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Πολάκης είχε εκφράσει επιφυλάξεις για τους χειρισμούς του Στέφανου Κασσελάκη στο θέμα του νομοσχεδίου της κυβέρνησης για τα ομόφυλα ζευγάρια. Πληροφορίες ανέφεραν ότι στη συγκεκριμένη συνεδρίαση, όταν έφτασαν στο θέμα για το νομοσχέδιο που αφορά στα δικαιώματα των ομόφυλων ζευγαριών, ο Παύλος Πολάκης φέρεται να είπε: «Δεν μπορεί να ανέβει κανείς πάνω από 300 μέτρα υψόμετρο (σ.σ. εννοώντας τα χωριά) και να ανοίξει συζήτηση για οποιοδήποτε άλλο θέμα χωρίς να σου πουν γι’ αυτό».