«Θεωρώ αδιανόητο ότι κανείς θα τολμήσει να αμφισβητήσει την βούληση της βάσης του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία μόλις εξέλεξε τον Στ. Κασσελάκη ακριβώς για να τα αλλάξει όλα» απάντησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ,Πέτρος Παππάς στα Παραπολιτικά 90,1 και την εκπομπή «Μπρα ντε φερ» με τους δημοσιογράφους Δημήτρη Τάκη και Χριστίνα Κοραή, ερωτηθείς αν πιστεύει ότι στην περίπτωση που πάνε εκ νέου σε εσωκομματικές εκλογές ότι μπορεί να υπάρξει κάποιος που μπορεί να νικήσει τον κ. Κασσελάκη.

«Θα ήταν ανόητος όποιος το έκανε και πολιτικά αυτοκτονικός» σημείωσε ακόμη.

Διαβάστε ακόμα: Μαμουλάκης στα Παραπολιτικά 90,1: Η πρωτοβουλία ''Απέναντι στον Μητσοτάκη'' ξεκινάει στον προοδευτικό χώρο για το τι μέλλει γενέσθαι την επόμενη μέρα - Ο διάλογος είναι πάντα καλός και ειδικά δημοσίως

O Πέτρος Παππάς στους   Δημήτρη Τάκη & Χριστίνα Κοραή "Μπρα Ντε Φερ    " 7-02-2024

Αποσπάσματα από τη συνέντευξη του Πέτρου Παππά στα Παραπολιτικά 90,1:

Με αφορμή την εκδήλωση Τεμπονέρα –Αχτσιόγλου-Χριστοδουλάκη:

Π.ΠΑΠΠΑΣ: Είναι προκλητικό, απαράδεκτο και εξοργιστικό ένα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, ο κος Τεμπονέρας, να νομιμοποιεί με την παρουσία του μια εκδήλωση στην οποία κύρια συμμετέχουσα είναι μια εκ των υπεξαιρετών των εδρών του ΣΥΡΙΖΑ –ΠΣ. Με ποιους δηλαδή συζητάμε για το μέλλον της Κεντροαριστεράς με τους ανθρώπους αυτούς που δεν άντεξαν ούτε εντός της Αριστεράς και τη διέσπασαν; Με τους ανθρώπους που δεν τίμησαν την εντολή της βάση του ΣΥΡΙΖΑ και που υπονόμευσαν από την πρώτη στιγμή την εκλογή του νέου προέδρου; Πραγματικά μου διαφεύγει η λογική αυτής της κίνησης.

Π.ΠΑΠΠΑΣ: Για ποια ενότητα μιλάνε, με ανθρώπους οι οποίοι έχουν από ότι έδειξαν στο DNA τους τη διάσπαση θα ενώσουμε την Κεντροαριστερά;

Ερωτηθείς αν πιστεύει ότι στην περίπτωση που πάνε εκ νέου σε εσωκομματικές εκλογές ότι υπάρχει κάποιος που μπορεί να νικήσει τον κ. Κασσελάκη:

Π.ΠΑΠΠΑΣ: Ο κ. Κασσελάκης μόλις πριν από πέντε μήνες έλαβε μια εντολή μακράς πνοής να αναδιοργανώσει πλήρως τον ΣΥΡΙΖΑ και να φέρει ένα νέο πρόσωπο, μια νέα κεντροαριστερά στη χώρα. Αυτό το οποίο έδειξε η εκλογική βάση του ΣΥΡΙΖΑ και όλοι οι άλλοι που ήρθαν να ψηφίσουν είναι ότι το παλιό πολιτικό προσωπικό δεν τους έκανε. Το παλιό πολιτικό προσωπικό πρέπει να κάνει ένα βήμα πίσω. Θεωρώ ότι οποιοσδήποτε διανοηθεί να αμφισβητήσει αυτή την εντολή μακράς πνοής, μια εντολή η οποία θα κριθεί στις εθνικές εκλογές του 2027 θα αυτοκτονήσει πολιτικά όπως θεωρώ και πολιτική αυτοκτονία και τις κινήσεις αυτές για αναδιοργάνωση της Κεντροαριστεράς με ανθρώπους οι οποίοι διέσπασαν μόλις το κόμμα.

Π.ΠΑΠΠΑΣ: Θεωρώ αδιανόητο ότι κανείς θα τολμήσει να αμφισβητήσει την βούληση της βάσης του ΣΥΡΙΖΑ η οποία μόλις εξέλεξε τον Στ. Κασσελάκη ακριβώς για να τα αλλάξει όλα. Θα ήταν ανόητος όποιος το έκανε και πολιτικά αυτοκτονικός.

Ερωτηθείς αν θα στηρίξουν τους αποκλεισμούς των δρόμων από τους αγρότες:

Π.ΠΑΠΠΑΣ: Εμείς στηρίζουμε τα δίκαια αιτήματα των αγροτών, κατανοούμε την απόγνωση στην οποία βρίσκεται ο αγροτικός πληθυσμός στη χώρα. Σε κάθε περίπτωση εμείς θεωρούμε ότι πρέπει να εισακουστούν τα αιτήματά τους. Εγώ πάντα λεω ότι το να βάζεις την κοινωνία απέναντί σου, μια κοινωνία που στις δημοσκοπήσεις είναι υπέρ των αιτημάτων των αγροτών δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι αποτελεσματικό στον αγώνα. Πρέπει να είναι έξυπνος ο αγώνας των αγροτών και αυτό πιστεύω ότι θα κάνουν στο τέλος.