Για τις κινητοποιήσεις των αγροτών και την Εξεταστική Επιτροπή για τα Τέμπη, μίλησε, μεταξύ άλλων, στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Στον αέρα», με τη Νίκη Λυμπεράκη, ο βουλευτής της ΝΔ Ιάσων Φωτήλας.

«Νομίζω ότι οι αγρότες έχουν δίκαια αιτήματα, αλλά δεν έχουν όλοι οι αγρότες δίκιο και δεν έχουν δίκιο σε όλα, αλλά έχουν δίκιο σε πολλά», ανέφερε αρχικά.

«Οι κινητοποιήσεις των αγροτών τις τελευταίες ημέρες, όχι μόνο δεν έβλαψαν το έργο και την πολιτική της κυβέρνησης, ίσως να βοήθησαν, διότι κι εμείς δεν μπορούμε να πάμε στην Ευρώπη και να παλεύουμε, όντας μια χώρα που ένας αγρότης δεν έχει παραπονεθεί, άρα μπορούμε να το δούμε και από αυτή την πλευρά. Και μάλιστα πρέπει να πούμε ότι ο τρόπος με τον οποίο έγινε αυτή η κινητοποίηση ήταν πραγματικά υποδειγματικός», επισήμανε, μιλώντας για τις κινητοποιήσεις των αγροτών.

*Διαβάστε εδώ: Κεραμέως στα Παραπολιτικά 90,1 για επιστολική ψήφο: Πάνω από 9.300 αιτήσεις από 65 χώρες μέσα σε λίγες ημέρες

«Δεν θα επιτρέψουμε να εργαλειοποιηθεί η Εξεταστική Επιτροπή για τα Τέμπη»

Σε ό,τι αφορά την Εξεταστική Επιτροπή για το δυστύχημα στα Τέμπη, είπε: «Θα ήθελα να μάθω ποιοι είναι αυτοί οι μάρτυρες κλειδιά που θα έπρεπε να καταθέσουν και δεν καταθέσανε».

«Εμείς δεν θα επιτρέψουμε να εργαλειοποιηθεί αυτή η Εξεταστική, διότι αυτός ήταν ο σκοπός είτε να την εργαλειοποιήσουμε, είτε να την κρατήσουμε ζωντανή όσο μπορούμε περισσότερο, για να μπορούμε να την εκμεταλλευόμαστε μικροπολιτικά, αυτό δεν θέλαμε», σημείωσε.