Αιχμηρό ήταν το σχόλιο της Πλεύσης Ελευθερίας, του κόμματος της Ζωής Κωνσταντοπούλου, για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ μετά το θυελλώδες συνέδριο που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες.

Η Πλεύση Ελευθερίας επέλεξε να σχολιάσει το όσα είδαμε να εκτυλίσσονται στο κλειστό του Τάε Κβον Ντο με μια φράση από δήλωση του Νίκου Κωνσταντόπουλου, του πρώην προέδρου του Συνασπισμού, τον Νοέμβριο του 2023. Όπως υπενθυμίζει το κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου, ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΝ είχε δηλώσει για τον ΣΥΡΙΖΑ πως «αν τους βάλεις στον Όλυμπο μόνους τους, θα κάνουν φράξια με τον ίσκιο τους!».

Διαβάστε ακόμα: Γιώργος Τσίπρας: Όχι μόνο δεν το αποκλείω, το εύχομαι να επιστρέψει ο Αλέξης Τσίπρας

«Πιο εύστοχα από τον Νίκο Κωνσταντόπουλο δεν θα μπορούσε να περιγράψει κανείς αυτό που συμβαίνει στον ΣΥΡΙΖΑ. Γι'αυτό ανακαλούμε τα από 22/11/23 προφητικά λόγια του», επισημαίνει η Πλεύση Ελευθερίας στην ανακοίνωσή της.Πλεύση Ελευθερίας: Η ανακοίνωση για το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ

«''...Αν τους βάλεις στον Όλυμπο μόνους τους, θα κάνουν φράξια με τον ίσκιο τους!". Πιο εύστοχα από τον Νίκο Κωνσταντόπουλο δεν θα μπορούσε να περιγράψει κανείς αυτό που συμβαίνει στον ΣΥΡΙΖΑ. Γι' αυτό ανακαλούμε τα από 22/11/23 προφητικά λόγια του.

Αποκαλυπτική της υποκριτικής στάσης του ΣΥΡΙΖΑ η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη την ώρα που όλη η Ελλάδα θυμάται το έγκλημα των Τεμπών, εκείνος από το Facebook θυμάται την "εικονική" διαγραφή του, έναν χρόνο πριν, τότε που ο Τσίπρας, μέσα στον σπαραγμό των ημερών, με το βλέμμα στις εκλογές, την άλλαξε, όπως το ''όχι'' στο δημοψήφισμα.

Δεν ξεχνάμε άλλωστε τη σύμπραξη ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ για να βγει η Ζωή Κωνσταντοπούλου από την Εξεταστική Επιτροπή για τα Τέμπη.

Μέχρι το Facebook να θυμίσει στον ΣΥΡΙΖΑ να έρθει στη Βουλή, η Πλεύση Ελευθερίας θα είναι εκεί κάθε μέρα η μοναδική πραγματική αντιπολίτευση».