Ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος σχολίασε την "ευχή" του Γιώργου Τσίπρα για επιστροφή του Αλέξη Τσίπρα στην πολιτική σκηνή, λέγοντας πως ο πρώην αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ “έχει το δικαίωμα να παρεμβαίνει όπου και όποτε κρίνει αυτός απαραίτητο, δεν είναι σε αποστράτευση, είναι ενεργός”, προσθέτοντας ότι “θεωρώ αυτονόητο ότι πρέπει να είμαστε δεύτεροι” στις Ευρωεκλογές.

“Φαντάζομαι ότι ο Γιώργος Τσίπρας εννοεί να είναι πιο ενεργός ο Αλέξης Τσίπρας στην πολιτική. Ο Τσίπρας είναι ο πρώην πρωθυπουργός, ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ για 15 χρόνια που ανέβασε τον ΣΥΡΙΖΑ στο 32%. Είναι πλούτος για τον χώρο τον δικό μας να μπορεί να ακούμε δημόσια τις τοποθετήσεις του” είπε στον ΣΚΑΪ ο κ. Θεοχαρόπουλος.

Διαβάστε ακόμα: Γιώργος Τσίπρας: Όχι μόνο δεν το αποκλείω, το εύχομαι να επιστρέψει ο Αλέξης Τσίπρας

Όπως πρόσθεσε “δεν είναι σε αποστράτευση, είναι ενεργός ο Αλέξης Τσίπρας. Το να είναι ενεργός είναι πολύ θετικό”.

Παράλληλα σημείωσε ότι “έχουμε εκλεγμένο πρόεδρο από τη βάση και προχωρούμε σε ευρωεκλογές με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα”.

Όσον αφορά την παρουσία του ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές εκτίμησε ότι “δεν θεωρώ ότι θα υπάρξει πολιτικό πλήγμα από αυτούς που έφυγαν. Εμείς οφείλουμε να πάμε καλά. Εκεί που πρέπει να ανησυχούμε είναι από τον κακό μας εαυτό, να σταματήσουν τα λάθη που έγιναν”.