Στον τοίχο που ακούει στο όνομα Ζωρζέτα Λάλη φαίνεται ότι πέφτει ο Στέφανος Κασσελάκης στην περίπτωση που θελήσει να μπει στη Βουλή. Και αυτό διότι η κυρία Λάλη που βρίσκεται μία θέση πάνω από τον κ. Κασσελάκη στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας προειδοποιεί ότι σε περίπτωση που παραιτηθεί ο Όθων Ηλιόπουλος τότε εκείνη θα ορκιστεί βουλευτής. 

Υπενθυμίζεται ότι τα τελευταία 24ωρα υπάρχουν δημοσιεύματα που αναφέρονται στις προθέσεις του Στέφανου Κασσελάκη. Πάντως όλα ξεκίνησαν από δηλώσεις του Όθωνα Ηλιόπουλου, ο οποίος είπε πως θα παραιτηθεί λόγο φόρτου εργασίας στο Χάρβαρντ όπου εργάζεται παράλληλα. «Δεν είμαι σίγουρος για το τι θα κάνω με την έδρα μου» δήλωσε μόλις χθες Πέμπτη ο κ. Ηλιόπουλος.

Ο Στέφανος Κασσελάκης ως υποψήφιος στο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, βρέθηκε στην ένατη θέση, και σε περίπτωση που ο κ. Ηλιόπουλος υποβάλλει την παραίτησή του θα πρέπει να ακολουθήσουν άλλες πέντε παραιτήσεις, αντίστοιχων επιλαχόντων. Πρόκειται για τους Πόπη Τσαπανίδου (αποχώρησε με την παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα), Μιχάλη Καλογήρου (στενό συνεργάτη και σήμερα του Αλέξη Τσίπρα), Τζένη Λειβαδάρου, Αθανάσιο Τσακρή και Ζωρζέττα Λάλη.

Πάντως υπάρχει και μία άλλη πιθανότητα. Δηλαδή ο κ. Κασσελάκης να αναδειχθεί απευθείας βουλευτής ως ομογενής, σε περίπτωση της παραίτησης Ηλιόπουλου. Μια προοπτική ωστόσο που με βάση απόψεις που έχουν εκφράσει ακαδημαϊκοί δεν είναι πολύ πιθανή.