Το πολιτικό του προφίλ σύμφωνα με πληροφορίες, φαίνεται πως προσπαθεί να φτιάξει ο Αλέξης Τσίπρας, μετά την παραίτησή του από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ και τη ρήξη με τον Πρόεδρο του κόμματος, Στέφανο Κασσελάκη στο πρόσφατο Συνέδριο.

Μια φωτογραφία που κυκλοφόρησε σήμερα και η οποία τραβήχτηκε σε πτήση της Aegean, την ώρα που ο πρώην πρωθυπουργός ταξίδευε από Παρίσι προς Αθήνα, ενισχύει τα σενάρια. Ο Αλέξης Τσίπρας ταξίδευε στην οικονομική θέση, μετά τη συμμετοχή του σε συνεδρίαση του Συμβουλίου της Ευρώπης, ντυμένος casual και στην εν λόγω φωτογραφία, φαίνεται να διαβάζει κάποια έγγραφα.

tsipras-aeroplano01

Συγκεκριμένα, μελετά ένα ενημερωτικό μιας από τις μεγαλύτερες διαφημιστικές εταιρείες στον κόσμο, με έδρα το Παρίσι, της ''Publicis Communications'' με τίτλο «Rebranding - Alexis Tsipras», το οποίο από κάτω γράφει «Mars 2024» (Μάρτιος 2024).

tsipras-aeroplano02


Υπενθυμίζεται ότι προ ημερών η «Καθημερινή» είχε γράψει ότι ο Αλέξης Τσίπρας λέει σε συνομιλητές του πως «είναι προφανές ότι χρειάζεται ένα rebranding», και μάλλον έχει ήδη ξεκινήσει να το πραγματοποιεί, κρίνοντας από τα χαρτιά που έχει στα χέρια του.