«Στεναχωρήθηκα που έφυγαν και στεναχωρήθηκα γιατί ήταν οι μόνοι δύο δεξιοί μέσα στο Μαξίμου. Φεύγοντας αυτοί δεν έχει μείνει ούτε ένας» δήλωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Νικήτας Κακλαμάνης, στα Παραπολιτικά 90,1 ερωτηθείς για την αποπομπή των δύο υπουργών της ΝΔ Γιάννη Μπρατάκου και Σταύρου Παπασταύρου.
«Έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα ήταν μονόδρομος για τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο οποίος δεν νομίζω ότι το έκανε με ευχαρίστηση», συνέχισε.

O Νικήτας Κακλαμάνης στους Δημήτρη Τάκη & Χριστίνα Κοραή 29-03-24


Όλα όσα είπε ο Νικήτας Κακλαμάνης στα Παραπολιτικά 90,1

Ο βουλευτής της ΝΔ, κος Νικήτας Κακλαμάνης, μίλησε στο Ρ/Σ Παραπολιτικά 90.1 fm στην εκπομπή «Μπρα ντε φερ» με τους δημοσιογράφους Δημήτρη Τάκη και Χριστίνα Κοραή.

Κληθείς να σχολιάσει την αποπομπή των δύο υπουργών

Στεναχωρήθηκα που έφυγαν και στεναχωρήθηκα γιατί ήταν οι μόνοι δύο δεξιοί μέσα στο Μαξίμου. Φεύγοντας αυτοί δεν έχει μείνει ούτε ένας. Έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα ήταν μονόδρομος για τον Κυρ. Μητσοτάκη ο οποίος δεν νομίζω ότι το έκανε με ευχαρίστηση.

Ερωτηθείς αν κινδυνεύει η συνοχή της ΝΔ καθ’ οδόν προς τις ευρωεκλογές

Η ΝΔ δεν κινδυνεύει από την αντιπολίτευση στις ευρωεκλογές, η ΝΔ κινδυνεύει από τον κακό της εαυτό. Πρέπει να δρομολογήσει ουσιαστικές λύσεις σε τρία από τα κυρίως προβλήματα που απασχολούν την ελληνική κοινωνία και αυτά είναι η ακρίβεια, η υγεία και τη δημόσια ασφάλεια. Επίσης πρέπει να παρουσιάσουμε την ευρωπαϊκή μας ατζέντα, με ποια ευρωπαϊκή ατζέντα θα κατέβουμε στην Ευρώπη.

Ερωτηθείς αν πιστεύει ότι είναι αναγκαίος ένας ανασχηματισμός

Εκτιμώ ότι θα γίνει αλλά όχι πριν από τις ευρωεκλογές.

Ερωτηθείς αν πιστεύει ότι θα έχει το 3 μπροστά το ποσοστό της ΝΔ στις ευρωεκλογές

Είναι εφικτό να γίνει, έχουμε το χρόνο αρκεί να κάνουμε τις διορθωτικές κινήσεις.

Ερωτηθείς αν θα πρέπει να αντιμετωπιστεί με προσοχή ο κ. Κασσελάκη

Άποψη μου είναι ότι όποιος μέσα στο επικοινωνιακό ή το συντονιστικό κομμάτι του Μαξίμου υποτιμά τον κ. Κασσελάκη κάνει λάθος. Πρέπει να το προσέξουμε. Ο κ.Κασσελάκης εκεί που υστερεί δεν είναι στην επικοινωνία είναι στην πολιτική άρα πρέπει να τον στριμώξουμε εκεί. Για αυτό και είπα στη Βουλή ότι ο κ. Κασσελάκης ο οποίος με υπερηφάνεια μας είπε ότι ήταν σύμβουλος του κ. Μπάϊντεν στην ουσία με αυτό που είπε για τους παρατηρητές και την αμφισβήτηση της εγκυρότητας των εκλογών ακολούθησε την τακτική του κ. Τράμπ ο οποίος αμφισβήτησε τη νίκη Μπαιντεν. Μας βγήκε δηλαδή κρυφοτραμπικός ο σύμβουλος του κ. Μπάϊντεν.

Προσωπική μου άποψη είναι ότι δεύτερος στις ευρωεκλογές θα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ.