Την απερίφραστη καταδίκη της για την επίθεση που δέχθηκε η «γαλάζια» βουλευτής, Αγγελική Δεληκάρη, από γυναίκα, η οποία και την χαστούκισε μέσα σε ιερό ναό, εκφράζει μέσω ανακοίνωσής της η Νέα Δημοκρατία. Το κυβερνών κόμμα κάνει λόγο για «συμπεριφορές μίσους και διχασμού», ενώ σημειώνει με νόημα πως «κόμματα που επικαλούνται την αγάπη και τον χριστιανικό λόγο αποβλέπουν μόνο στην καπηλεία».

Πιο αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΝΔ αναφέρει τα εξής:

«Καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση που δέχθηκε η βουλευτής Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας Αγγελική Δεληκάρη εντός ιερού ναού.

Συμπεριφορές μίσους και διχασμού δεν μπορεί να έχουν καμία σχέση με τη πίστη και τη θρησκεία.

Αποδεικνύουν ότι κόμματα που επικαλούνται την αγάπη και τον χριστιανικό λόγο - στοιχεία που αφορούν συνολικά την ελληνική κοινωνία - δεν αποβλέπουν παρά μόνο στην καπηλεία.

Τέλος, θεωρούμε αυτονόητη και επιβεβλημένη την καταδίκη της επίθεσης από όλα τα κόμματα».

Η επίθεση στην βουλευτή της ΝΔ, Αγγελική Δεληκάρη

Υπενθυμίζεται πως θύμα επίθεσης έπεσε σήμερα το πρωί η βουλευτής της ΝΔ, Αγγελική Δεληκάρη, στην Καβάλα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του proininews, στην εκκλησία Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στο Πουλίδειο γηροκομείο, στο τέλος της θείας λειτουργίας, μια γυναίκα πλησίασε τη βουλευτή Αγγελική Δεληκάρη, την έβρισε και τη χαστούκισε.

Η βουλευτής αντέδρασε πολύ ψύχραιμα ενώ οι λοιποί παρόντες αποδοκίμασαν τη δράστιδα!

Σύμφωνα με πληροφορίες του ίδιου μέσου, η γυναίκα που χτύπησε τη «γαλάζια» βουλευτή φέρεται να έχει σχέση με τη Νίκη και να ήταν υποψήφια βουλευτής με το ίδιο κόμμα. Το επεισόδιο ξεκίνησε μετά την αναφορά του ιερέα για την παρουσία στη Θεία Λειτουργία της κ. Δεληκάρη.

Τότε η γυναίκα άρχισε να φωνάζει, με αφορμή το νόμο για τα ομόφυλα ζευγάρια και τελικά χαστούκισε τη βουλευτή.