Την οργή του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκου Ανδρουλάκη προκάλεσαν δύο πρόσφατες αναρτήσεις στα social media του Πάνου Καμμένου σχετικά με τις υποκλοπές, στις οποίες άφηνε υπονοούμενα για τους λόγους της παρακολούθησης του προέδρου του ΠΑΣΟΚ από την ΕΥΠ.

Συγκεκριμένα, στις αναρτήσεις του, ο Πάνος Καμμένος υποστήριζε πως «αν αποκαλυφθεί ο λόγος που η ΕΥΠ παρακολουθούσε τον κ. Ανδρουλάκη, μπορεί το ΠΑΣΟΚ να μην μπει καν στην Ευρωβουλή». Ακόμη, σε άλλη του ανάρτηση, αναφέρεται σε «Έβρο, Θράκη και Ευρωβουλή», χωρίς, πάντως, να δίνει περεταίρω λεπτομέρειες.

Εξώδικο από Ανδρουλάκη

Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Νίκος Ανδρουλάκης έστειλε εξώδικο κατά του Πάνου Καμμένου, ζητώντας του να αποσύρει τις επίμαχες αναρτήσεις εντός 3 ημερών, αλλιώς θα προχωρήσει σε αγωγή.

Υπενθυμίζεται πως ο Πάνος Καμμένος είχε αφήσει και στο παρελθόν υπονοούμενα για την παρακολούθηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

Διαβάστε ακόμα: Ανδρουλάκης: Ο Μητσοτάκης κατάφερε να μας πάει σε περαιτέρω απόκλιση από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο στην ακρίβεια

Οι τελευταίες αναρτήσεις του Πάνου Καμμένου, λίγο διάστημα πριν τις ευρωεκλογές, «ξεχείλισαν το ποτήρι» για τον Νίκο Ανδρουλάκη, ο οποίος χθες, μιλώντας στον «Αθήνα 9,84»  προανήγγειλε ότι θα κινηθεί νομικά κατά του πρώτου για τις αθλιότητες που διαδίδει στο διαδίκτυο.