Αρκετοί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να συμμετάσχουν στο συνέδριο του Economist, όπου ο Αλέξης Τσίπρας θα πραγματοποιήσει ομιλία για την οικονομία μία ημέρα πριν ο Κυριάκος Μητσοτάκης εγκαινιάσει την 89η ΔΕΘ με εξαγγελίες για πακέτο 1,5 δισ. ευρώ προς τη μεσαία τάξη. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος, δεν θα παραβρεθεί, επικαλούμενος πρόγραμμα περιοδειών, και θα εκπροσωπηθεί από τον βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης Χρήστο Γιαννούλη.


Aλέξης Τσίπρας: Αυτοί θα δώσουν το παρών στην ομιλία του, οπαδοί έξω από το Βελλίδειο

Σύμφωνα με πληροφορίες από MEGA και Live News, θα παραβρεθούν επίσης η Κατερίνα Νοτοπούλου, ο Μίλτος Ζαμπάρας, ο Συμεών Κεδίκογλου, ο ευρωβουλευτής Νικόλας Φαραντούρης, ο Βασίλης Κόκκαλης, ο Χάρης Μαμουλάκης, ο Άγγελος Τόλκας και ο Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης.

Η Όλγα Γεροβασίλη, που πολλοί ανέμεναν να βρίσκεται στο κοινό της ομιλίας Τσίπρα, θα απουσιάσει λόγω γάμου στην Κρήτη. Το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει ότι έξω από το Βελλίδειο, όπου θα πραγματοποιηθεί η ομιλία του πρώην πρωθυπουργού, αναμένεται να συγκεντρωθούν και οπαδοί του Αλέξη Τσίπρα.