Την αντιπαράθεση που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες μεταξύ του Αλέξη Τσίπρα και του Κώστα Βαξεβάνη, με αφορμή τα αποσπάσματα που δημοσίευσε ο εκδότης του «Documento» από το επερχόμενο βιβλίο του πρώην πρωθυπουργού με τίτλο «ΙΘΑΚΗ», σχολίασε με ανάρτησή του στα social media ο υπουργός Επικρατείας, Άκης Σκέρτσος.

Διαβάστε: Η πρώτη αντίδραση Βαξεβάνη για Gutenberg: "Ο Τσίπρας ξέρει καλά πού μένω, ας στείλει να με συλλάβουν"

«Αυτοί που καθύβριζαν επί σχεδόν μια δεκαετία τον Κ. Μητσοτάκη σχεδόν ως «ολετήρα» της χώρας, πλέον ανταλλάσσουν εξώδικα μεταξύ τους και οδηγούνται από διάσπαση σε διάσπαση», σχολίασε ο κ. Σκέρτσος, «φωτογραφίζοντας» τους δύο άνδρες αλλά και τον ΣΥΡΙΖΑ.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Άκη Σκέρτσου για την κόντρα μεταξύ Τσίπρα & Βαξεβάνη

Αυτοί που καθύβριζαν επί σχεδόν μια δεκαετία τον Κ. Μητσοτάκη σχεδόν ως «ολετήρα» της χώρας, πλέον ανταλλάσσουν εξώδικα μεταξύ τους και οδηγούνται από διάσπαση σε διάσπαση.

Πλήρης αποκάλυψη του ψεύδους και μαζί κατάρρευση της ψευδολογίας.

Ένα χρήσιμο πολιτικό μάθημα για όλους μας ότι η πολιτική οφείλει να χτίζεται πάνω στην θετική και ρεαλιστική πρόταση με στόχο να αλλάζουν προς το καλύτερο οι ζωές όλων μας. Και όχι πάνω στο πολιτικό μίσος και τα ωμά ψέμματα για τον αντίπαλό σου.