Εσωκομματικές ΝΔ: Το μήνυμα Άδωνι για τις κάλπες και η αναφορά στην επανεκλογή Μητσοτάκη (Βίντεο)
Μήνυμα ενότητας για τη ΝΔ από τον Άδωνι Γεωργιάδη
Ο Άδωνις Γεωργιάδης ψήφισε στις εσωκομματικές της ΝΔ και μίλησε για τη δυναμική της παράταξης, με αναφορά στη συμμετοχή των μελών και την πορεία προς το 2027
Η μεγάλη προσέλευση στις εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας έγινε αφορμή για μια ηχηρή δήλωση από τον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος ψήφισε στην Κηφισιά μαζί με τη σύζυγό του Ευγενία Μανωλίδου. Ο υπουργός μίλησε για τη δυναμική της παράταξης και για το μήνυμα που, όπως υποστηρίζει, στέλνουν τα μέλη ενόψει των εκλογών του 2027.
«Με την @ManolidouE πήγαμε σήμερα να ψηφίσουμε στις εσωκομματικές μας εκλογές για τα νέα μας όργανα και τους συνέδρους…», ανέφερε στην ανάρτησή του στο X, σημειώνοντας πως στα εκλογικά κέντρα υπήρχε έντονη κινητικότητα.
Συμμετοχή - μήνυμα για τη Νέα Δημοκρατία
Ο Άδωνις Γεωργιάδης συνάντησε στο εκλογικό κέντρο τον δήμαρχο Κηφισιάς Βασίλη Ξυπολητά και τον αναπληρωτή γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής Πάνο Λεμπέση, ενώ όπως είπε, περισσότερα από 120.000 μέλη αναμενόταν να συμμετάσχουν στη διαδικασία. Σύμφωνα με τον υπουργό, η εικόνα αυτή επιβεβαιώνει ότι η Νέα Δημοκρατία παραμένει η κυρίαρχη πολιτική δύναμη στη χώρα.
Με την @ManolidouE πήγαμε σήμερα να ψηφίσουμε στις εσωκομματικές μας εκλογές για τα νέα μας όργανα και τους συνέδρους. Στην αρχή βρεθήκαμε με τον @grigoris_d μετά ψηφίσαμε στην Κηφισιά μαζί με τον κ. Δήμαρχο @V_Xipolitas τον Αναπληρωτή Γραμματέα της Πολιτικής μας Επιτροπής… pic.twitter.com/GmQy4FD0zT
— Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) November 23, 2025
Οι δηλώσεις Γεωργιάδη για την πορεία της Νέας Δημοκρατίας
Ο υπουργός Υγείας τόνισε ότι η μεγάλη συμμετοχή δείχνει τη συνοχή και την ισχύ της παράταξης. Εξέφρασε την πεποίθησή του ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης «θα επανεκλεγεί αυτοδύναμος στις εκλογές του 2027», υπογραμμίζοντας πως η παράταξη συνεχίζει ενωμένη και ισχυρή.
En