Μαρία Καρυστιανού: Στην Καλαμάτα την Παρασκευή 17 Ιουλίου - Το πρόγραμμα των συναντήσεων
Το πρόγραμμα της
Η επικεφαλής της "Ελπίδας για τη Δημοκρατία", Μαρία Καρυστιανού, αρχίζει την Παρασκευή από την Πελοπόννησο και τη Δυτική Ελλάδα κύκλο περιοδειών, ώστε να συμμετάσχει σε κοινωνικές και πολιτιστικές δράσεις και να συναντήσει στελέχη και μέλη του κινήματος
Η επικεφαλής της "Ελπίδας για τη Δημοκρατία", Μαρία Καρυστιανού, αρχίζει την Παρασκευή 17 Ιουλίου από την Πελοπόννησο και τη Δυτική Ελλάδα κύκλο περιοδειών, ώστε να συμμετάσχει σε κοινωνικές και πολιτιστικές δράσεις και να συναντήσει στελέχη και μέλη του κινήματος.
Καρυστιανού: Περιοδεία σε Πελοπόννησο και Στερεά Ελλάδα, αναλυτικά το πρόγραμμα
Στα πλαίσια της περιοδείας της, η Μαρία Καρυστιανού θα βρεθεί την Παρασκευή 17/7 στην Καλαμάτα όπου το πρόγραμμα προβλέπει:
12:30 Συνάντηση με τον κ. Βασιλόπουλο, Δήμαρχο Καλαμάτας.
13:30 Συνάντηση και συνέντευξη Τύπου με δημοσιογράφους και παραγωγικούς φορείς της πόλης.
Στις 20:00 θα παρευρεθεί στο 32ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού (17-26 Ιουλίου 2026) Καλαμάτας.
Το Σάββατο 18/7 στο Αγρίνιο, όπου στις 10:30 θα βρίσκεται στη Σκουτεσιάδα Αγρινίου, συμμετέχοντας στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας «ΟΧΙ στον Ξεριζωμό της Ράϊνας», ενάντια στη γραμμή μεταφοράς της ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή. Στη συνέχεια θα έχει συνάντηση με τον Σύλλογο Επαγγελματιών Αλιέων Μεσολογγίου - Αιτωλικού - Οινιαδών στο Μεσολόγγι. Στις 18:00 θα βρίσκεται στο Τρίκορφο Φωκίδας, στην Ιερά Μονή Αγίων Αυγουστίνου Ιππώνος και Σεραφείμ του Σάρωφ.
Την Κυριακή 19/7 θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη όπου στις 19:30 θα παραστεί στον Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό στον Ιερό Ναό Αγίου Προφήτου Ηλίου Πυλαίας, και θα παρευρεθεί στα «Πυλαιώτικα 2026» του Δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη.