Επικοινωνία του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Κρίστοφερ Νόλαν: Τον συνεχάρη για την απόδοση της "Οδύσσειας" στη μεγάλη οθόνη (Εικόνες)
Τι συζητήθηκε
Με αφορμή την κυκλοφορία της "Οδύσσειας" στους κινηματογράφους, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε το απόγευμα της Δευτέρας (27/7) σύντομη επικοινωνία με τον σκηνοθέτη της ταινίας, Κρίστοφερ Νόλαν
Κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης, ο κ. Μητσοτάκης συνεχάρη τον Βρετανό δημιουργό για την απόδοση του ομηρικού επικού ποιήματος στη μεγάλη οθόνη και τον ευχαρίστησε για τη συμβολή της ταινίας στην τόνωση του παγκόσμιου ενδιαφέροντος για τον αρχαιοελληνικό πολιτισμό, προσθέτοντας ότι τέτοιες παραγωγές γεφυρώνουν την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά της Ελλάδας με τη σύγχρονη δημιουργικότητα.
Συνομιλία Μητσοτάκη με τον Κρίστοφερ Νόλαν
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στάθηκε, επίσης, στην πολύ μεγάλη εισπρακτική επιτυχία που έχει σημειώσει η «Οδύσσεια» και εξέφρασε την εκτίμησή του για το γεγονός ότι σημαντικό μέρος των γυρισμάτων έγινε στην Ελλάδα.
En