"Ο κ. Τσίπρας θέλει να κάνει επικοινωνιακό πανηγύρι στην Βουλή" δήλωσε μιλώντας στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ και τους Μαριάννα Πυργιώτη και Ανδρέα Παπαδόπουλο ο βουλευτής της ΝΔ Μάκης Βορίδης.

Οπως είπε υπήρξε σκοπιμότητα  για την μετάθεση της συνεδρίασης της Επιτροπής Θεσμών για τις καταγγελίες Τσατάνη σχετικά με τον κ. Παπαγγελόπουλο και έκανε λόγο για σχέδιο του  ΣΥΡΙΖΑ για την χειραγώγηση της Δικαιοσύνης.

Για την υπόθεση Παπασταύρου ο κ Βορίδης είπε ότι το θέμα είναι στην Δικαιοσύνη και εκεί θα δοθούν οι όποιες  εξηγήσεις .

Για την συνομιλία Κουμουτσάκου-Μουσσά έκανε λόγο για ιδιωτική συνομιλία που φανερώνει πως χρησιμοποιεί την Δικαιοσύνη ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ερωτηματικό για τον κ Βορίδη είναι πως έγινε η καταγραφή μιας άσχετης μη ποινικά κολάσιμης συνομιλίας που μπήκε στην δικογραφία και παρανόμως διέρρευσε.

"Δεν υπάρχει καμία σχέση του Κουμουτσάκου με τα όποια τιμολόγια έχουν εκδοθεί από την ΝΔ"   είπε ο κ Βορίδης και έκανε λόγο για παρακρατικές μεθόδους του ΣΥΡΙΖΑ που συνδέει μια άσχετη συνομιλία του 2015 με τιμολόγια του 2010.

Ξεκαθάρισε ότι η ΝΔ οφείλει να ξεκαθαρίσει σύντομα τι αφορούσαν τα τιμολόγια που εκδόθηκαν για να μην σέρνεται το θέμα.

Υπενθύμισε ότι ο κ. Καμμένος που είναι μέλος της Κυβέρνησης έχει καταδικαστεί τέσσερις φορές για συκοφαντικούς ισχυρισμούς.