Για υποψίες σύνδεσης της έρευνας στην εταιρεία της συζύγου του Γιάννη Στουρνάρα με τη μη τοποθέτηση νέας διοίκησης στην Τράπεζα Αττικής έκανε λόγο –μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 και τον Λάμπρο Καλαρρύτη  ο βουλευτής της ΝΔ, Μάκης Βορίδης.

 «Γενικότερα υπάρχουν ανησυχίες και κυρίως υποψίες γι’ αυτή την υπόθεση. Μπορεί να μην υπάρχουν αποδείξεις αλλά οι υποψίες υπάρχουν» είπε και υποστήριξε πως ταυτόχρονα «υπάρχει προσπάθεια παρέμβασης της κυβέρνησης σε συγκεκριμένα σημεία».

Άφησε αιχμές για τον τρόπο λειτουργίας της δικαιοσύνης και χαρακτήρισε πρωτοφανές να υπάρχουν καταγγελίες μεταξύ εισαγγελικών λειτουργών και να γίνονται μηνύσεις και διώξεις μεταξύ των δικαστικών.

Ταυτόχρονα τόνισε πως ο πρωθυπουργός προέβη σε ωμή παρέμβαση στη δικαιοσύνη αφού στη συνέντευξή του στη ΔΕΘ υπέδειξε στο Συμβούλιο της Επικρατείας τι απόφαση να βγάλει για τις τηλεοπτικές άδειες και μάλιστα υπέδειξε και το σκεπτικό της απόφασης αυτής.

Αναφερόμενος στους υπερθεματιστές των τηλεοπτικών αδειών διερωτήθηκε με ποιο τρόπο έγινε ο έλεγχος των πόθεν έσχες και σημείωσε ότι υπάρχουν ενδείξεις για πρόβλημα.
Στηλίτευσε παράλληλα την «απόλυτη –όπως είπε- άρνηση της συμπολίτευσης να συζητήσει σοβαρά τεράστια θέματα διαφάνειας».
Σημείωσε ότι η ΝΔ δεν θα πάρει πίσω τις άδειες αλλά θα δώσει περισσότερες.

Ερωτηθείς για το προσφυγικό είπε πως πρέπει να γίνεται διάκριση μεταξύ οικονομικών μεταναστών και προσφύγων.