Απόλυτη κάλυψη στον Νίκο Ξυδάκη παρείχε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου. Μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 ανέφερε ότι ο Νίκος Ξυδάκης ουδέποτε έχει υποστηρίξει τη δραχμή ή το ενδεχόμενο εξόδου της χώρας από το ευρώ όπως φαίνεται από διευκρινιστική δήλωση που εξέδωσε.

Η Ράνια Σβίγκου μιλώντας στην εκπομπή των Θανάση Φουσκίδη, Ανδρέα Παπαδόπουλου και Δημήτρη Κουνιά, τόνισε πως η κυβέρνηση κάνει προσπάθεια να ολοκληρώσει την αξιολόγηση χωρίς να περιλαμβάνονται νέα μέτρα ενώ αναφορικά με τα σενάρια περί GREXITείπε πως κάποιοι προσπαθούν να λειτουργήσουν παρελκυστικά ως προς τη διαπραγμάτευση. Παράλληλα υποστήριξε ότι κανείς δεν βάζει προληπτική νομοθέτηση μέτρων ενώ είπε πως δεν υπάρχει σχέδιο για εκλογές σημειώνοντας πως αυτές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας.

Συνεχίζοντας την επίθεση που έχει εξαπολύσει προς το ΔΝΤ τόνισε πως συνεννόηση και συμπόρευση θέλει η κυβέρνηση για να σταθεί η χώρα απέναντι στις απαιτήσεις του ΔΝΤ προσθέτοντας πως κανείς δεν γνωρίζει ποια στάση θα τηρήσει το Ταμείο και παράλληλα διευκρίνισε πως δεν υπάρχει θέμα δημοψηφίσματος αλλά ούτε και 180 βουλευτών.