Πολλά είναι τελικά τα σύννεφα που συγκεντρώνονται στο Μέγαρο Μαξίμου, με τους υπουργούς να διχάζονται από το «success story» που θέλει να εμφανίσει η κυβέρνηση. Αποκαλυπτικό είναι το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Ελευθερία του Τύπου», που υπογράφει ο Γιώργος Κατσίγιαννης, και στο οποίο γίνεται λόγος για τον «εμφύλιο» που επικρατεί στο Μέγαρο Μαξίμου και πιο συγκεκριμένα για την απαξίωση του «success story» από τον διευθυντή του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού κ. Θ. Μιχόπουλο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Ελευθερίας του Τύπου «η συστηματική άρνησή του να γίνει «τελάλης» του ιδιότυπου «success story» που με επικοινωνιακή μαεστρία θέλει να περιβάλλει το Μέγαρο Μαξίμου τις συζητήσεις αναφορικά με την πορεία της διαπραγμάτευσης με τους «θεσμούς», αποτελεί μια ακόμη πτυχή της εκρηκτικής κατάστασης που επικρατεί στον ΣΥΡΙΖΑ και συνάμα αναδεικνύει και τα φαινόμενα εσωστρέφειας στην καρ4διά του πρωθυπουργικού περιβάλλοντος.

Ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού όλο το προηγούμενο διάστημα απείχε συνειδητά από τις ευχάριστες διαβεβαιώσεις περί τερματισμού της λιτότητας και άλλων τινών που σχετίζονται με «πλουσιοπάροχα» αντίμετρα είτε με καταληκτικά χρονοδιαγράμματα και συνήθως «μοιράζονταν» προς τα μέσα μαζικής ενημέρωσης από πρόσωπα με ισχυρή επιρροή στις αποφάσεις του πρωθυπουργού και στη χάραξη της επικοινωνιακής στρατηγικής, όπως τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Δ. Τζανακόπουλο και τν υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Ν. Παππά.   Διαβάστε την συνέχεια του αποκαλυπτικού ρεπορτάζ στην εφημερίδα «Ελευθερία του Τύπου» που κυκλοφορεί.