Τη δυνατότητα σε περίπου 60 χιλιάδες κατοίκους απομακρυσμένων περιοχών των νομών Ξάνθης, Ροδόπης και Έβρου, να έχουν πρόσβαση μέσω της Cosmote και της Νova στα ελληνικά τηλεοπτικά κανάλια ελεύθερης λήψης δίνει το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, όπως ανακοίνωσε ο αρμόδιος υπουργός Νίκος Παππάς, ο οποίος πραγματοποιεί, σήμερα και αύριο, περιοδεία στη Θράκη.
«Οι στοιχειώδεις ανάγκες για την ενημέρωση των πολιτών ανεξαρτήτως προέλευσης ή θρησκεύματος θα καλύπτονται» δήλωσε ο κ. Παππάς, κατά την επίσκεψή του στη Σταυρούπολη της Ξάνθης.
«Η Ελλάδα για να βγει από την κρίση, με όρους διατηρήσιμης και δίκαιης ανάπτυξης, πρέπει να βεβαιωθεί ότι κανένας πολίτης αυτής της χώρας, κανένας οικισμός, καμιά κωμόπολη, δεν θα μείνουν μακριά από τις δυνατότητες που προσφέρουν οι νέες τεχνολογίες» πρόσθεσε ο υπουργός.
Μιλώντας στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης north 98, ο κ. Ν. Παππάς επιτέθηκε στη ΝΔ για τη πολιτική που ασκεί ζητώντας συνέχεια εκλογές και τώρα που έχουμε φύγει όπως είπε από το θέμα αυτό και είμαστε στην αντιμετώπιση του χρέους, στη ΝΔ υπάρχει στρατηγικό δίλημμα.
Ο κ. Μητσοτάκης αποφάσισε να είναι με την ακροδεξιά πτέρυγα του κόμματος του και έριξε όλα του τα πολιτικά λεφτά στο αδιέξοδο της διαπραγμάτευσης και από την παρένθεση που έλεγε πέρασε στην παραζάλη σημείωσε.