Πλήρη κάλυψη στον Πάνο Καμμένο παρείχε ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής για το μείζον θέμα που έχει προκύψει με την εμπλοκή του υπουργού Άμυνας στην υπόθεση Noor 1 και όσα υποστηρίζει σε συνέντευξή του αλλά και στο ηχητικό ντοκουμέντο που αποκάλυψε το unfollow ο ισοβίτης Μάκης Γιαννουσάκης.

Ο υπουργός Δικαιοσύνης, αφού έκανε λόγο για οικονομικά συμφέροντα που υπαγορεύουν πολιτικό λόγο στα κόμματα και προσπάθεια αποπροσανατολισμού, είπε ότι, αν έχει συμβεί οποιαδήποτε παρατυπία στον κανονισμό φυλακής, αυτό θα ελεγχθεί.

«Ο Τύπος που ασχολείται με ήσσονα θέματα όπως η παραβίαση του κανονισμού της φυλακής για αυτή τη συνέντευξη δεν ασχολείται (συνέντευξη Γιαννουσάκη στη Real)» είπε χαρακτηριστικά. «Δεν είναι παράνομο αυτό που έγινε» κατέληξε.

«Η κυβέρνηση έκανε αυτό που έπρεπε από την πρώτη στιγμή. Έδωσε την πληροφορία στην εισαγγελέα που έπραξε τα δέοντα. Αυτή τη στιγμή η έρευνα συνεχίζεται και με ενεργοποίηση δικαστικής συνδρομής σε ξένο κράτος» ανέφερε.

Στο σημείο αυτό υπήρξε παρέμβαση του βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Θόδωρου Παπαθεοδώρου:

ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ: Μιλάω για την επικοινωνία
ΚΟΝΤΟΝΗΣ: Μου το αναφέρει και ο Υπουργός κι εγώ έδωσα εντολή στην εισαγγελέα να διασταυρώσει

Ο υπουργός συνέχισε λέγοντας ότι «θα πρέπει να σκεφτούμε όλοι ότι αυτή η υπόθεση αφορά την έλευση στην Ελλάδα 2,1 τόνων ηρωίνης. Για το ζήτημα δεν υπάρχει απόλυτη δικαστική διαλεύκανση. Εύχομαι να την εμπλέκεται κανένας ’Ελληνας πολίτης σε αυτή την αθλιότητα. Θα σκορπιζε τον θάνατο σε χιλιάδες νέα παιδιά και θα έφερνε σε απόγνωση χιλιάδες οικογένειες», κατέληξε ο κ. Κοντονής.