Βόλτα στο κέντρο της Αθήνας πραγματοποίησαν για περίπου 40 λεπτά εκτός προγράμματος ο Εμανουέλ και η Μπριζίτ Μακρόν, λίγο πριν την αποχώρησή τους από την Ελλάδα.

Παρά την έντονη ασφάλεια που τους συνόδευε σε κάθε βήμα, αρκετός κόσμος πλησίασε κοντά στο γαλλικό προεδρικό ζεύγος, μιλώντας μαζί τους και βγάζοντας φωτογραφίες, ενώ πολλοί τους χειροκροτούσαν. Ο Εμανουέλ και η Μπριζίτ Μακρόν ξεκίνησαν πιασμένοι χέρι-χέρι από την πλατεία Συντάγματος και διέσχισαν τον πεζόδρομο της Ερμού, καταλήγοντας στη Μητρόπολη. Το ζεύγος μπήκε μέσα στον ναό και συνομίλησε με παππάδες. Στην οδό Μητροπόλεως το αυτοκίνητο παρέλαβε το προεδρικό ζεύγος της Γαλλίας. Μάλιστα, ο Εμανουέλ Μακρόν ανέβηκε στην οροφή του αυτοκινήτου για να χαιρετήσει το πλήθος, καθώς υπήρχε πολύς κόσμος στο σημείο.

Ο Εμανουέλ και η Μπριζίτ Μακρόν ήταν καθ' όλη τη διάρκεια της βόλτας χαμογελαστοί και δεν αρνήθηκαν σε κανέναν μία selfie. Στάθηκαν σε πολλές βιτρίνες, ενώ εντυπωσιάστηκαν από τη λατέρνα που όπως κάθε μέρα βρίσκεται στον πεζόδρομο της Ερμού. 

Η αστυνομία κρατούσε σε μία απόσταση το πλήθος κόσμου, για να εγγυηθεί την ασφάλεια του προεδρικού ζεύγους της Γαλλίας.