Η ΝΔ από την ίδρυσή της πριν 43 χρόνια έχει ισχυρά ερείσματα ανάμεσα στην κρητική αλλά και ολόκληρη την ελληνική κοινωνία. Η παράταξή μας εξέφραζε και συνεχίζει να εκφράζει τον μέσο Έλληνα, τον Έλληνα που δουλεύει, που δημιουργεί και προκόβει, με αξιοπρέπεια, βασισμένος στις δικές του δυνάμεις. Μετά την καταστροφική τριετία των ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ που έφτασε στα όρια κοινωνία και οικονομία και προσπάθησε να καταλύσει κάθε θεσμό του κράτους, έχει έρθει η ώρα να αλλάξουμε σελίδα και να αγωνιστούμε όλοι μαζί για την ανάταξη της πατρίδας μας.

Ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, ενόψει αυτού του σπουδαίου εγχειρήματος, καλεί όλους τους πολίτες να συστρατευτούν στο πλευρό της ΝΔ για τη μεγάλη αλλαγή που τόσο έχει ανάγκη ο τόπος. Μέσα από μια μακρά προσυνεδριακή πορεία, η ΝΔ απέδειξε πως είναι κοντά στους εργαζόμενους και τους άνεργους, κοντά στους νέους και σε εκείνους που χρειάζονται στήριξη και αλληλεγγύη.

Για εμάς αποτελεί προτεραιότητα η παροχή στήριξης σε επιχειρήσεις και η επανεκκίνηση της οικονομίας.

Η ΝΔ θεωρεί βασικό πυλώνα ανάπτυξης την ενίσχυση των αγροτών και την ανάπτυξη της περιφέρειας, ενδιαφέρεται για την καθημερινότητα των Ελλήνων, την ασφάλεια και την ποιότητα Ζωής τους, για ένα νέο πατριωτισμό.

Στο 11ο Συνέδριο Αρχών και Θέσεων της ΝΔ θα διαμορφώσουμε όλοι μαζί το κυβερνητικό πρόγραμμα της ιστορικής μας παράταξης και θέτουμε τον θεμέλιο λίθο για την οικοδόμηση της Ελλάδας του αύριο.

Το συνέδριό μας θα αποτελέσει ορόσημο για την έξοδό μας από την κρίση και τη μιζέρια και την επιστροφή της Ελλάδας στην ανάπτυξη και την ευημερία.