Πλήθος καυστικών σχολίων στο ∆ιαδίκτυο -και όχι µόνοπροκάλεσε η συνέντευξη που παραχώρησε την προηγούµενη εβδοµάδα σε κυριακάτικη εφηµερίδα ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής Λάκης Λαζόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε στη δύσκολη περίοδο που περνά εκτός τηλεόρασης, λέγοντας ότι παλεύει να σταθεί όρθιος.

«Είναι σοβαρό το θέµα, θέλω να πω ότι, πράγµατι, περνούσα και περνώ µια πολύ δύσκολη περίοδο εκτός δουλειάς και δεν θέλω να συζητήσω κάτι παραπάνω.

Παλεύω να σταθώ όρθιος», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Λάκης Λαζόπουλος, που µίλησε και για το παρασκήνιο της αποχώρησής του από τον Alpha, «δείχνοντας» µέχρι και... γερµανικό δάκτυλο για τη «βίαιη» αποποµπή του από το κανάλι.

∆εν είναι η πρώτη φορά που ο δηµοφιλής ηθοποιός αναφέρεται στο γεγονός ότι βιώνει µε δυσκολία την αποχώρησή του από την τηλεόραση, κάνοντας λόγο για «συµµορίες» που προσπαθούν να τον «συντρίψουν».

Ωστόσο, δεν είναι λίγοι αυτοί που τονίζουν ότι ο κ. Λαζόπουλος τιµωρήθηκε από το κοινό, που του γύρισε την πλάτη λόγω της ανοιχτής στήριξής του στον ΣΥΡΙΖΑ, µε τον ίδιο να σχολιάζει ότι πρόκειται για άθλια, κατασκευασµένα ψεύδη.

«ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ»

Η συνέντευξη του ηθοποιού δεν έµεινε αναπάντητη από τον Αδωνι Γεωργιάδη, καθώς είναι γνωστή η χρόνια «κόντρα» µεταξύ των δύο ανδρών.

Ο αντιπρόεδρος της Νέας ∆ηµοκρατίας, µιλώντας στα «Π», όταν κλήθηκε να σχολιάσει τη συνέντευξη του Λάκη Λαζόπουλου, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ο κ. Λαζόπουλος φαντασιώνεται ότι η καγκελάριος Μέρκελ, στο Βερολίνο, σχεδίαζε την πολιτική του εξόντωση. Στην πραγµατικότητα, το κοινό τού γύρισε την πλάτη γιατί σιχάθηκε την προπαγάνδα του, τώρα που ο λαός κατάλαβε τι θα πει ΣΥΡΙΖΑ και ότι είναι υπεύθυνος και ο κ. Λαζόπουλος για όσα περνάµε σήµερα».

Οσο για το bullying που ο κ. Λαζόπουλος υποστήριξε ότι δέχεται επί πολλά χρόνια, ο βουλευτής της αξιωµατικής αντιπολίτευσης σχολίασε: «Εγώ είµαι κατά του bullying στους ανθρώπους και δεν χαίροµαι όταν περνάει άσχηµα οποιοσδήποτε συνάνθρωπός µου, συµπεριλαµβανοµένου του κυρίου Λαζόπουλου.

Οµως, θα πρέπει να χρησιµοποιήσει αυτή την περίοδο της ζωής του για να κάνει µια αυτοκριτική και να σκεφτεί πόσους ανθρώπους έκανε ο ίδιος να αισθάνονται άσχηµα επί σειρά ετών».

∆εν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Γεωργιάδης συνδέει την πορεία του ΣΥΡΙΖΑ προς την εξουσία µε την «προπαγάνδα» που ο γνωστός ηθοποιός έκανε µέσω της εκποµπής του, όπως υποστηρίζει ο αντιπρόεδρος της Ν.∆.

«Οσο ο ΣΥΡΙΖΑ ανέβαινε, ανέβαινε και ο κ. Λαζόπουλος. Μόλις ο ΣΥΡΙΖΑ άρχισε να πέφτει, πήρε µαζί του και τον κ. Λαζόπουλο, γιατί ο κόσµος δεν µπορεί να του συγχωρέσει την προπαγάνδα του επί σειρά ετών», τονίζει µε νόηµα ο κ. Γεωργιάδης.

Σε ερώτηση των «Π» στον αντιπρόεδρο της Ν.∆. για τη σιγή ιχθύος που τηρεί ο Λάκης Λαζόπουλος σχετικά µε τα µέτρα που έχει περάσει η κυβέρνηση αλλά και µε τους πλειστηριασµούς σχολίασε:

«Ο κ. Λαζόπουλος δεν µπορεί να σχολιάσει τα όσα κάνει η κυβέρνηση, γιατί είναι συνυπεύθυνος. Ο ΣΥΡΙΖΑ ήρθε στην εξουσία και εξαιτίας του».