Τις «τζάμπα» μαγκιές του Πάνου Καμμένου που ζητούσε να επιστρέψει στη δικαιοσύνη η δικογραφία για τη Σαουδική Αραβία, ακυρώνει γνωμοδότηση που εξέδωσε το επιστημονικό συμβούλιο της Βουλής και ξεκαθαρίζεται ότι η Βουλή είναι η μόνη αρμόδια να ελέγξει τυχόν ευθύνες υπουργών σε υπόθεση που έχει διαβιβαστεί σε αυτήν και έτσι ο υπουργός Εθνικής Άμυνας θα πρέπει να υποστεί τη βάσανο της κοινοβουλευτικής διαδικασίας κάτι που ο ίδιος φαίνεται ότι δεν επιθυμούσε.

Ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης είχε ζητήσει τη σχετική γνωμοδότηση από το επιστημονικό συμβούλιο μετά την επιστολή που έλαβε από τον Πάνο Καμμένο ο οποίος του ζητούσε να επιστραφεί η υπόθεση για πώληση των βλημάτων στην Σαουδική Αραβία και να καταθέσει "ως απλός πολίτης" όπως συγκεκριμένα ανέφερε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε ένα ρεσιτάλ λεονταρισμού, ο κ. Καμμένος ζήτησε και από την υπεύθυνη εισαγγελέα Διαφθοράς να μην εφαρμοστούν οι ευεργετικές για τους εν ενεργεία υπουργούς διατάξεις που όμως κανένας εισαγγελέας δεν μπορεί να αγνοήσει και να παραμερίσει από τις κείμενες νομικές μας διατάξεις.

Στην ουσία ο κ. Καμμένος ζητούσε κάτι που δεν μπορεί να συμβεί με κανέναν τρόπο και άρα η «παράστασή του» γίνεται εκ του ασφαλούς.

Διαβάστε σχετικά εδώ.