«Δεν προτίθεμαι να γίνω υπουργός του κυρίου Τσίπρα» είπε στα Παραπολιτικά 90,1 ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης μετά τη χθεσινή συνάντησή του με τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου.

Όπως είπε «εγώ είμαι αντίπαλος στην πολιτική των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, από την άλλη πλευρά όμως είμαι Έλληνας και επιδιώκω την εθνική συνεννόηση. Αν μπορώ να διορθώσω κάτι για την πατρίδα, εγώ θα το κάνω και ας χτυπιούνται κάποιοι κάτω».

Ερωτηθείς για τους Έλληνες στρατιωτικούς είπε πως η κατάσταση με την Τουρκία είναι πολύ κρίσιμη ενώ σημείωσε πως υπάρχουν και λάθος χειρισμοί από την ελληνική πλευρά στον Έβρο, ωστόσο προέχει να επιστρέψουν στα σπίτια τους τα δύο παιδιά.

Αναφερόμενος στα έκτροπα στην Τούμπα τόνισε ότι είναι μια πολύ ενοχλητική εικόνα να υπάρχουν άνθρωποι που είναι υπεράνω των νόμων, που θεωρούν ότι μπορούν να καταπατούν τους κανονισμούς και να μην τιμωρούνται.

Πρόσθεσε πως «οι πολιτικοί θα πρέπει να προσέχουν τις παρέες τους, αυτοί που θέλουν να μιλήσουν για εξυγίανση και διόρθωση των σφαλμάτων δεν μπορούν να επαναλαμβάνουν πιο τραγικά σφάλματα».

Τέλος ερωτηθείς για το Κίνημα Αλλαγής είπε πως δεν είναι ώρα για απολογισμό. «Εμείς προσπαθούμε για ένα κίνημα που θα είναι και Κίνημα και Αλλαγής» κατέληξε.