Με μία ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο facebook, ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων Μάριος Γεωργιάδης έδωσε τη δική του σκληρή απάντηση για τις αποδοκιμασίες προς τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής.

Ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε ότι "θέλουν να φέρουν την αλλαγή με σκουριασμένα συνθήματα και πρωταγωνιστές αυτούς που κυβέρνησαν αποτυχημένα τα προηγούμενα χρόνια", τονίζοντας ότι αργά θυμήθηκαν το Κέντρο και ότι μέχρι τώρα το έλεγαν "πεθαμένο".

Στην ανάρτηση του δεν παρέλειψε να αναφερθεί προσωπικά στον Βασίλη Λεβέντη λέγοντας ειδικότερα ότι αυτό το βίντεο με το γιουχάισμα είναι ο λόγος που τον ακολουθεί, ο λόγος που τον στηρίζει, ο λόγος που δε μετανιώνει που άφησε μία πετυχημένη καριέρα στον ιδιωτικό τομέα και πήγε κοντά σου για να ασχοληθεί με τα κοινά, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

"Γιατί δε φοβάσαι να πεις την αλήθεια, όποια και αν είναι. Γιατί σε πολεμούν όλοι επειδή τους ενοχλεί το κόμμα μας....Και γιαυτό θα συνεχίσω να παλεύω δίπλα σου, ακόμα και γιαυτά που διαφωνώ μαζί σου!", συμπλήρωσε.

Κλείνοντας, αιχμηρή και με δόση χιούμορ ήταν η αναφορά του στο νέο σήμα του Κινήματος Αλλαγής λέγοντας ότι μοιάζει με σήμα απορρυπαντικού και αναρωτήθηκε αν πληρώθηκε διαφημιστική για τη δημιουργία του.

Δείτε την ανάρτηση του Μάριου Γεωργιάδη: