Σε τεντωμένο σχοινί βρίσκονται εκ νέου οι σχέσεις της συγκυβέρνησης, ενώ για άλλη μια φορά δοκιμάζεται η συνοχή όχι μόνο της κυβέρνησης, αλλά και του κόμματος του Πάνου Καμμένου, ο οποίος μετά την βροχή αποχωρήσεων στελεχών, σήμερα αποφάσισε να κάνει δηλώσεις on camera, μετά από τέσσερα 24ωρα σιωπής.

Στις 12.30 ο Πάνος Καμμένος για πρώτη φορά ανακοινώνει ότι θα κάνει δήλωση on camera, ενώ αναμένεται και συνεδρίαση της ΚΟ του κόμματός του.

Η επανεμφάνιση του Πάνου Καμμένου γίνεται στον απόηχο των αποδοκιμασιών που δέχονται οι βουλευτές της συγκυβέρνησης από το εξαγριωμένο πλήθος για την παραχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας, με την ανοχή των ΑΝΕΛ, αλλά και στον απόηχο των αποκαλύψεων για τα περί ανταλλάγματος του ονόματος με τη διευθέτηση του χρέους, κάτι που επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο Αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ, Παναγιώτης Σγουρίδης.

Να θυμίσουμε ότι τις αποκαλύψεις για το «παζάρι» του Σκοπιανού με το χρέος, είχε κάνει ο Δημήτρης Καμμένος, ο οποίος είχε διαγράφθηκε από την ΚΟ των ΑΝΕΛ.

Εκ των υστέρων ο Πάνος Καμμένος, κι αφού για τέσσερις ημέρες, ήταν άφαντος, αφήνοντας τους βουλευτές του να εισπράξουν την οργή του κόσμου για το Μακεδονικό, αποφάσισε σήμερα να βγει στις κάμερες προκειμένου να σώσει ό,τι μπορεί από την ΚΟ των ΑΝΕΛ, επιχειρώντας να σταματήσει την αιμορραγία στελεχών από το κόμματα του καθώς αντιμετωπίζει πια σοβαρό πρόβλημα ακόμη και συγκρότησης ψηφοδελτίων.