Mία σειρά από σοβαρές αποκαλύψεις έκανε ο διευθυντής του ομίλου ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ στον ραδιοφωνικό αέρα του ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 για το παρασκήνιο που κρύβεται πίσω από τις συνεχείς επιθέσεις που δέχεται ο εφοπλιστής Ευάγγελος Μαρινάκης από τον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα και τα μέλη της κυβέρνησής του, το τελευταίο διάστημα.

Ο Παναγιώτης Τζένος κατά τη διάρκεια της εκπομπής απηύθυνε ερωτήματα λέγοντας χαρακτηριστικά:

"Αλήθεια, κ. Τσίπρα, κ. Παππά, κ. Τζανακόπουλε, εσείς που σήμερα είστε οι «ιερείς» της κάθαρσης, όταν ο κ. Μαρινάκης συναντιόταν εδώ στον ΓΙΑΝΝΗ στον Πειραιά, με την κ. Ρένα Δούρου, πριν τις περιφερειακές εκλογές και το αποκάλυπτε το ΖΟΥΓΚΛΑ, του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, που σήμερα είναι το δεξί σας χέρι, τότε δεν ξέρατε για «περίεργες» δουλειές;
Και συνέχισε στον ίδιο τόνο, αποκαλύπτοντας παράλληλα και το γεγονός ότι οι ίδιοι που σήμερα κατηγορούν τον Ευ. Μαρινάκη, το 2016 του είχαν ζητήσει να μπει στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, όπως και τις επισκέψεις που πραγματοποιούσε στο Μέγαρο Μαξίμου

"Όταν παίρνατε τον Μαρινάκη και του ζητούσατε να μπει στις άδειες για τα τηλεοπτικά κανάλια, όταν μπαινόβγαινε δύο, τρεις και τέσσερις φορές στο Μέγαρο Μαξίμου, ενώ είχε τελεσιδικήσει η υπόθεση του NOOR 1. Δεν γνωρίζατε ότι κάνει «παράξενες» δουλειές;" ανέφερε με νόημα κάνοντας στη συνέχεια τη μεγάλη αποκάλυψη για το σημείο που έγινε η μεταστροφή της στάσης του Αλέξη Τσίπρα και της κυβέρνησης.

"Πότε άλλαξε γνώμη ο κ. Τσίπρας; Όταν ο Μαρινάκης πήρε τον ΔΟΛ, και σταμάτησε να κάνει τα χατίρια; Όταν δεν δέχτηκε τον εκβιασμό, γιατί θέλανε να δώσουνε τον ΔΟΛ" ανέφερε ο Παναγιώτης Τζένος υπενθυμίζοντας τη στάση του Αλ. Τσίπρα για τον Σταύρο Ψυχάρη. "Είδατε το ύφος του πρωθυπουργού, την ώρα που μιλούσε για τον Σταύρο Ψυχάρη; Είδατε την αυταρέσκεια; Είδατε ένα χαμόγελο ενός ανθρώπου, ο οποίος αυτάρεσκα έλεγε και χαμογελούσε για την καταστροφή ενός επιχειρηματία;".

Αναρωτήθηκε παράλληλα αν η κυβέρνηση έχει ενιαία άποψη για τους χειρισμούς Τσίπρα. "Έχουν όλοι οι υπουργοί του κ. Τσίπρα, την ίδια άποψη για την συγκεκριμένη υπόθεση; Μήπως υπάρχουν κάποιοι οι οποίοι κάνουν λόγο για σκευωρία;" ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Παναγιώτης Τζένος υπενθύμισε επίσης τη στάση της κυβέρνησης μετά τις αποκαλύψεις του καταδικασμένου για το NOOR1, Μάκη Γιαννουσάκη για τον λιμενικό Παναγιώτη Χριστοφορίδη και όσα ο ίδιος ισχυριζόταν.

"Ο κ. Τσίπρας, ο οποίος έκλεισε τα μάτια του, όταν βγήκαν αποκαλύψεις, που μιλούσαν για διαλόγους μεταξύ του Χριστοφορίδη, του λιμενικού δηλαδή που έπαιρνε την κατάθεση και του Γιαννουσάκη, του καταδικασμένου για την υπόθεση του NOOR 1 και τον πίεζε να δώσει τον Μαρινάκη με το έτσι θέλω, γιατί το ζήταγε η κυβέρνηση" είπε με νόημα και προσέθεσε "Ξεχνάτε, τι ήταν αυτό που βγήκε στο διαδίκτυο και προκάλεσε έντονες αντιδράσεις; Έστω κι αν η δικαιοσύνη, την οποία εσείς λέτε σήμερα ανεξάρτητη, τα έβαλε στο αρχείο γιατί θεώρησε ότι είναι προϊόν υποκλοπής; Ενώ οι κουκουλοφόροι της Novartis, είναι αξιόπιστοι. Θυμάστε τι έλεγε στους διαλόγους ο Γιανουσάκης, ο καταδικασμένος που σήμερα τον κάνετε σημαία, μαζί με τον λιμενικό; Ξεχνάτε στο Μέγαρο Μαξίμου, τι έλεγε ο Γιανουσάκης για τα ναρκωτικά; Έλεγε ότι «εγώ δεν έχω ακούσει τίποτα». Και ότι όταν του έδινε οδηγίες ο Χριστοφορίδης, «πες τη λέξη Μαρινάκης, γιατί έτσι θα τελειώσει η οικογένεια Μητσοτάκη και θα έχουμε δέκα χρόνια ΣΥΡΙΖΑ".

Ακούστε το απόσπασμα της εκπομπής: