Μπορεί να είχε χαρακτηρίσει τον Τσίπρα ως τον καλύτερο πρωθυπουργό της Μεταπολίτευσης, αλλά τώρα ο Πάνος Καμμένος, δεν αφήνει μικρόφωνο να πάει χαμένο. Προκειμένου να παραμείνει ενεργός στο πολιτικό σκηνικό, καταγγέλλει (εκ των υστέρων) τον πρώην κυβερνητικό του εταίρο για συναλλαγές.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, υποστήριξε ότι υπάρχει οργανωμένο σχέδιο για την διάλυση της ΚΟ των ΑΝΕΛ και ότι ο ίδιος το πληροφορήθηκε από έναν δημοσιογράφο που τον προειδοποίησε ότι «ο Βούτσης σας την έχει στημένη» και σκοπεύει να εφαρμόσει το άρθρο 15 του Κανονισμού της Βουλής.

Ερωτηθείς μάλιστα,  αν ο πρωθυπουργός, συμμετέχει σε αυτό το σχέδιο, απάντησε ότι δεν γνωρίζει και αυτό θα φανεί από τις κινήσεις του από εδώ και πέρα.

Αναφερόμενος στο τι θα γίνει αν διαλυθεί η ΚΟ των ΑΝΕΛ, ανέφερε πως «η εξέλιξη δεν θα είναι ομαλή».

Μάλιστα δεν παρέλειψε  να κάνει προβλέψεις και για το χρόνο των εκλογών  λέγοντας ότι «αν προχωρήσει η αποστασία με τον τρόπο που το έχουν στημένο», οι εκλογές θα διεξαχθούν πριν από τις 25 Μαρτίου.

Δήλωσε και πάλι προδομένος για τη στάση του Αλέξη Τσίπρα, ενώ έκανε… αποκαλύψεις για τον πρωθυπουργό, λέγοντας ότι του πρότεινε θέσεις στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ, ώστε να παραμείνει στην κυβέρνηση.

Συγκεκριμένα, ανέφερε πως ο κ. Τσίπρας του ζήτησε να μην φύγει από την κυβέρνηση για τη Συμφωνία των Πρεσπών, με αντάλλαγμα να συμπεριληφθεί ο ίδιος και όσα από τα στελέχη του επιθυμούσε στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ. Όπως είπε αρνήθηκε κατηγορηματικά και επέλεξε να υπερασπιστεί το συμφέρον της πατρίδας του.

Σε παλαιότερη βέβαια εκδοχή, ο κ. Καμμένος είχε πει ότι συμφώνησε με τον πρωθυπουργό να μην ενταχθεί κανένας βουλευτής των ΑΝΕΛ στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ, είτε στις εθνικές εκλογές είτε στις ευρωεκλογές...

Θυμήθηκε επίσης τις γνωστές καταγγελίες κατά του Νίκου Κοτζιά για τις σχέσεις του με τον Σόρος, αλλά στο περίπου: «Δεν ξέρω αν πήρε λεφτά, αλλά σίγουρα υπάρχουν προνομιακές σχέσεις». Υποστήριξε μάλιστα πως «όλη η υπόθεση με τα Σκόπια, είναι μια οικονομική μπίζνα».