Το πρώτο debate των υποψηφίων δημάρχων Αθηναίων διεξήχθη την Τετάρτη, στο cafe του βιβλιοπωλείο «Ιανός», σχολίασε ο Παύλος Γερουλάνος, λέγοντας ότι ήταν μια μια ωραία συζήτηση και όσο περισσότερες τέτοιες γίνουν τόσο το καλύτερο.

«Νομίζω ότι μέσα από αυτό μπορoύν οι δημότες να καταλάβουν τι εκπροσωπεί ο κάθε υποψήφιος. Βέβαια, αυτό ήταν ένα κλασικό ελληνικό debate των μονολόγων. Είναι πολύ σημαντικό να εντάξουμε στην πολιτική συζήτηση και ένα debate που μιλάει ο ένας υποψήφιος με τον άλλον, γιατί εκεί πραγματικά φαίνεται η άποψη και οι προτάσεις του καθένα. Νομίζω ότι όσο πιο γρήγορα τολμήσουν να υιοθετήσουν την πρόταση για ένα ακόμα πιο ζωντανό debate και οι άλλοι συνυποψήφιοι, τόσο καλύτερη συζήτηση θα γίνει», είπε, μεταξύ άλλων, ο υποψήφιος για τον δήμο της Αθήνας, μιλώντας στο ΘΕΜΑ104,6

Οσον αφορά τις δημοσκοπήσεις, ο Παύλος Γερουλάνος σημείωσε ότι η δυναμική είναι με το συνδυασμό του, υπογραμμίζοντας τα εξής:

«Ξεκινήσαμε μια ομάδα ανθρώπων που πραγματικά θέλουμε να αλλάξουμε την Αθήνα και να δούμε την πόλη μας να πηγαίνει προς το καλύτερο. Φαίνεται ότι έχουμε μια δυναμική και ότι δεν υπάρχει ταβάνι σε αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε, διότι υπάρχουν ακόμα πολλοί αναποφάσιστοι και γιατί υπάρχει γενικά καλό κλίμα απέναντι στην υποψηφιότητα. Έχουμε μπροστά μας πολύ δρόμο ακόμα, κάθε μέρα θα προσπαθούμε το μήνυμα μας να φτάσει παντού.»